2777
2789

سلام بچها راسته که پسری اگ دختری رو بخاد تهش باهاش ازدواج میکنه ؟؟؟ من مطمعنم عشقم دوسم داشت ولی خونوادش به شدت مخالفن و منم دیگه تموم کردم 

بنظرتون عشقم منو نمیخاسته که تهش اردواج نشد ؟؟

به امید رسیدن به دو تا 

اگه بخوادت رابطه دوستی به ازدواج ختم میشه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قسمتش نبودی قسمت بوده سر سفره عقد اون باشه

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

اره به عشقش مطمئن نبوده 

چون هر کاری بکنی خانپاده روت اثر خواهند گذاشت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه بخوادت رابطه دوستی به ازدواج ختم میشه

من مطمعن بودم میخادتم بارها ولش کردم اومد گفت هرجوری باشه راضی میکنم تو فقط باش نمیتونم بدون تو 

به امید رسیدن به دو تا 

خانواده همسرم خیلیییییییی مخالفت کردن خیلی هاااا از لحاظ طبقاتی خیلی بالاتر ما بودن و اصلا قبول نمیکردن اما تهش همسرم با من ازدواج کرد و الان یه پسر دو ساله دارم … خانوادشم ب احترام انتخاب پسرشون خیلی خوبن باهام و الان دیگ دوستم دارن تهش و بگم بهت عزیزم مهم خواستنه… اگ بخواد قلبش یه راهی پیدا میکنه..(: خدا چیزی ک نشدنیه رو نمیندازه ت سر کسی اگ فکرتون ازدواج بوده یکیتون نخواسته وگرنه محاله بخواید و نشه 

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:
من مطمعن بودم میخادتم بارها ولش کردم اومد گفت هرجوری باشه راضی میکنم تو فقط باش نمیتونم بدون تو

بهتر که تموم کردی خانواده طرف از خودش حتی مهم ترن

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

اره خونوادش خیلییی دلشو سرد میکنن و پشتش نیستن

خب دیگه پس رابطه رو ادامه نده 

خانواده خیلی مهمه خیلیییییییییییییی 

حتی ازدواجم کنی با این خانواده دووم نمیاره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خانواده همسرم خیلیییییییی مخالفت کردن خیلی هاااا از لحاظ طبقاتی خیلی بالاتر ما بودن و اصلا قبول نمیک ...

عزیزم مخالفت اونا سر سن هست پسرشون از من ۳ سال کوچیکه و من بقران از اول در جریان نبودم و پسرشون هیچی نگفتخ ک منو از دست نده الانم دیشب برای همیشه تموم کردم میگفت جونمو ازم بگیر ولی خودتو نه ببین خونواده ی این خیلییی سخت گیرن بنظرت اگر بخاد میشه ؟؟ اخه من مطمعنم از خاستنش نمیدونم چرا الان نمیشه بخدا موندم نمیدونم سرکتاب باز کنم یا نه 

به امید رسیدن به دو تا 

خانواده بهانس پسر داییم یدختریو میخواست بپیچونه اومد به داییم و زن دایی گفت مخالفت کنید سنگ بندازید ...

ببین این ب مامانش خ گفت دلیلشون سنه پسرشون از من ۳ سال کویچکه بهش میگن دختری ک میخای عالیه از هرنظر خونواده داره قشنگه شاغله ولی ارت بزرگه 

عشقمم خیلی بهشون گفته حتی تو پیامش من خودم خوندم ب مامانش گفته بود من میخامش هرچی ک میخاد باشه باشه 

به امید رسیدن به دو تا