2789
عنوان

فریزر صندوقی!

9750 بازدید | 16 پست
واسه خونه جدیدمون قراره یه فریزر بخریم حالا شوشوی بنده گیر داده فریزر صندوقی بخریم سرهمین بحثمون شده ، آخه تو این زمونه هم کسی فریزر صندوقی تو خونه استفاده میکنه؟چطور بهش بگم؟
ایش همش یاد اون فریزرهای قدیمی که تو خونه هامون استفاده میکردیم می افتم که تا کمر خم میشدیم یه چیزی از اون ته دربیاریم
خب بی کلاسه دیگه،حالا شوشو میگه میذاریمش تو اتاق که تو دید نباشه! مگه میشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا چرا به اونا گیر داده من که یاد فیلمای ترسناک میوفتم
به نام خداوند مهربان که عشق و علاقه او در بدن من جاریست خداوند کائنات که بهترین ها را برای من می خواهد. من سرشاز از عشق و محبتم. هر آنچه که مرا ناراحت و خشمگین کرده چه در گذشته و چه در حال آزادانه رها می کنم و می بخشم . من فرزند تابناک خدایم. من 58 کیلو هستم هستم هستم!!! من سالم و خوشبخت هستم هستم هستم !!! LilySlim Weight charts
من فریزر صندوقی دارم. 3 تا سبد خوب و جادار و درب کشویی شیشه ای داره. برای من که کارمندم خیلی خوبه و راضیم. ببین صندوقی برات بهتره یا کشویی. چکار به باکلاسی و بی کلاسی داری. اکه مشکل برای خم شدن داری میتونی سایز کوچیکش بخری.
ههه مادر شوهر من صندوقی داشت از این قدیمی بزرگا بعد خودشم کوچولو موچولوئه میخواست چیزی برداری تقریبا با سر میفتاد تو فریزر

به نظرم صندوقی یکم رادست نیست با دلیل شوهرت رو راضی کن

خرید یخچال الکترواستیل 

یخچال تک درب: این دسته از محصولات الکترواستیل که شامل یخچال تک درب یا فریزر تک درب می باشد، سعی دارد با استفاده از فناوری ها و تکنولوژی های روز علاوه بر نگهداری مواد غذایی برای بازه زمانی طولانی مدت ، ارزش و ویتامین های آن ها را تا حد امکان حفظ کند.

با خرید یخچال الکترو استیل یکی از بهترین با استفاده از کمپرسور پربازده، میزان صرفه جویی در مصرف انرژی را افزایش و میزان صدای حاصل از آن را نیز کاهش داده است. فضای داخلی محصولات تک درب به گونه ای طراحی شده است که بیشترین فضای ممکن را در اختیار کاربران قرار دهد. یخچال تک درب در دو مدل خانگی و کوچک تولید می شود که بسته به نیاز خود می توانید یکی از آن ها را انتخاب نمایید.

در صورتی که حجم زیادی از مواد غذایی را برای فریز کردن دارید، پیشنهاد می شود فریزرهای تک درب و بدون برفک الکترواستیل را برای خرید بررسی نمایید.

یخچال فریزر دوقلو: این مدل از محصولات الکترواستیل برای خانوده ها ی پرمصرف مفید است و به دلیل جدا بودن یخچال و فریزر از یکدیگر حمل و نقل و جاسازی آن در فضای آپارتمانی امروزه راحت تر می باشد.

سلام فریزر صندوقی خیلی کاربردیه و بااینکه جای کمی اaغال میکنه فضای مناسبی برای قرار دادن وسایلا داره میتونی حتی استیکر مورد علاقت رو روش درج کنی بیا بزن رو لینک زیر نگاه کن فریزر صندوقی ها رو

https://univer.ir/product-category/صنایع-برودتی/یخچال-و-فریزر/فریزر/فریزر-صندوقی-بستنی/

من فریزر صندوقی دارم. 3 تا سبد خوب و جادار و درب کشویی شیشه ای داره. برای من که کارمندم خیلی خوبه و ...

سلام عزیزم فریزر شماهم ددب ک باز.میشه قطره اب مثل بخار کرده باشه داره و اون میریزه رو شیشه کشویی یاداخلش و همونا یخ زبادی میرنه؟