2777
2789
عنوان

خاله زنک بازی بدو بیا

265 بازدید | 24 پست

اخ حالم بهم میخوره از این خانوما که انقد سرشون تو زندگی همه یا اینا که حسودی میکنن بهم رو هیچوقت نتونستم درک کنم

خدایی اینا زندگی میکنن!!! ارامش دارن!!!!

دو تا از اشناها : یکیشون دوتا دختر داره یکی دوتا پسر نگم براتون استاتوسا باهم عوض میشه 

این به پسراش افتخار میکنه. اون به دختراش 

اخرم تاب نیاورد با شرایط مالی ضعیفش رفت دکتر دو قلو پسر باردار شد 

اون یکی فردا پس فرداس که دختر بخواد😂

جدی سواله ولسم ایا لینا زندگی دارن! همش چشم و هم چشمی و غیبت و این حرفو بیار اونو ببر، من هیچوقت هیچ حسادتی به هیچ کس و هیچ نداشتم ،

آیا همه خانوما اینجورین یا من غیر عادیم😅 

ادم به خودش شک میکنه بخدا تو این دوره..

با این نوناشون😳

دیدین همشو یجا نوشتم😛 همچین خانومیم من 😜

تیکر مربوط به بارداری نیست..

الان ینی شما سرت تو زندگی بقیه نیس که این جزئیات رو ازشون میدونی؟ از سرک کشیدن تو زندگی دیگرانم بدت میاد شما؟ میتونم بپرسم شما چرا این بحث بین دو نفر دیگه رو دنبال میکنی؟ حال داریا

این ساعت از شب

منم اوايل نميدونستم حسادت يعني چي و مثل تو فكر ميكردم 

بعد كه وضع ماليمون بد شد به خيلي چيزا حسوديم ميشه دست خودم نيس 

با اينكه هرگز فكر نميكردم يه زماني حسوديم بشه 

خدا بم ثابت كرد هيچ وقت كسي رو منع نكن به سرت مياد 

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ینی شما سرت تو زندگی بقیه نیس که این جزئیات رو ازشون میدونی؟ از سرک کشیدن تو زندگی دیگرانم بدت ...

😂😂

دقیقا انتظار همچین پاسخی رو داشتم

به عنوان مثال عرض کردم دوستان متوجه صحبتم بشن 

این امارگیرا هم تو همون حاشیه ها گفته میشه منم که شنونده 🌹

بعدم آدم وقتي همه خواسته هاش براورده شده باشه هيچ حسي از حسادت نداره 

اما واي از زماني كه بچه بخواي و برات نشه 

پول بخواي و نداشته باشي 

عشق بخواي و نباشه 

اون وقته كه حسادت ريشه ميدوونه تو وجودت

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
بدوبیا خاله زنک بازی!😓 فک کردم میگی بیایم اینجا از خودمون خاله زنک بازی دروکنیم.. خوشحال شدم دویید ...

چجوری در وکنیم؟! 

در وکن یاد بگیریم😀

بعدم آدم وقتي همه خواسته هاش براورده شده باشه هيچ حسي از حسادت نداره  اما واي از زماني كه بچه ...

دقیقا ... گل گفتی بخدا .

منم ادم حسودی نبودم. 

ولی از وقتی اقدام دارم برای بارداری و زمان داره میگذره و هنوز خدا نی نی نصیبمون نکرده خیلی به خانومای حامله و بچه های اطرافم حسادت میکنم. 😢دست خودم نیست. هرکی رو میبینم یه نوزاد بغلشه دلم پر از غصه میشه. تا میفهمم فلانی تازگی باردار شده . چرا دروغ بگم ته دلم یه کوچولو بهشون حسودیم میشه  . 😢 کاش خدا زودی به منم بده.

*حسرتِ *چیزی که نداری رو اگه تو دست کسی ببینی باعث* حسادت* میشه.  😔

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
دقیقا ... گل گفتی بخدا . منم ادم حسودی نبودم.  ولی از وقتی اقدام دارم برای بارداری و زمان دار ...

واستون بهترینارو میخوام عزیزم 😘

انشالله هرچه زودتر به مرادت برسی ❤🌹