2777
2789

خدامیدونه واقعی وبدون منظور میپرسم

لطفا راهنمایی کنید 🙏

______

آقا هستم میخام ازدواج کنم

خدارو شکر آدم سالم و هیچ مشکل اخلاقی، شخصیتی و روحی روانی و مالی و.... مسائل حاشیه ایی‌دیگه ندارم

(خانه و ماشین و کارم دارم . تهران)

فقط چیزی که همیشه بهش فکر میکنم و اعتماد به نفسم رو خیلی پایین اورده مشکل خانوادگی هست که داریم.

••من پدرم به رحمت خدا رفتن و از ۵ تا فرزند۲ تا برادرم متاسفانه معلولیت ذهنی دارن اما خودم و دو خواهر سالم از هر نظری و واقعانم وجه اجتماعی خوب و سالمی داریم ، به خوبی میشناسن خانوادمون رو...

(البته میتونم مستقل بشم و خانواده به من وابستگی غیر معقولی ندارن)

یه خواهرمم‌ازدواج کردن و مشکلی ندارن

کلا از دکتر ژنتیک و بهزیستی پرسیدیم مشکلی برای ما اعضا خانواده نیست البته آزمایشم همه بایست برن دیگه...

_____

حالا اما میگند

دوستان و بعضی فامیل گفتن یکم سخت بشه خانواده ایی قبول کنه با وجود این مشکلتون با شما وصلت کنه...

بالاخره خانواده هم خیلی مهمه و...فلان.!

الخصوص دخترای امروزی..

متوجهید سوالمو!؟

•• به نظرتون واقعا اینطوره!؟

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

یا میشه اینجوری بپرسم

جسارتا جسارتا

اگه یکی از عزیزانتون به شما بگه همچین موردی اومده خاستگاریش و از شما راهنمایی بخاد بابت این مشکلی که دارن شما بهش چی میگید ...!؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله 

ازمایش ژنتیک حتما بعد از اینکه خواستید بچه دار بشید میدین و اگه موردی بود دورازجون Ivf  میکنید 

راه داره برا شما 

چیزی نی که فکر کنید ازدواج نکنید 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یا میشه اینجوری بپرسمجسارتا جسارتااگه یکی از عزیزانتون به شما بگه همچین موردی اومده خاستگاریش و از ش ...

چه مشکلی میخواد باشه؟

چرا این همه فکرتونو درگیر کردین که اعتماد به نفستونو گرفته

این همه ادم با هم ازدواج کردن یعنی همشون هر دو خانواده بی عیب و نقص بودن؟

دکتر ژنتیک حرف اول رو میزنه به حرف اطرافیان اهمیت نده

دکتر رفتیم گفته بقیه اعضا خانواده مشکلی ندارن

ربطی نداره 

بازم آزمایش میدید قبل ازدواج نگران مباش

نه به نظرم قبل عقد برید همه آزمایش ژنتیکارو بدید تا خیالتون راحت بشه 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

دکتر رفتیم گفته بقیه اعضا خانواده مشکلی ندارنربطی نداره بازم آزمایش میدید قبل ازدواج نگران مباش

خب دیگه. اگر طرف مقابلت هم بفهمه درک کنه مشکلی نیست. اینجور عیب و ایرادها هم خجالت نداره خدا خواسته که دو نفر از خانوادت مشکل دارن شما که گناهی نداری

خیلیا خواهر برادر دارن که مشکل ذهنی داره وبا پسر یا دختر مورد علاقشون هم ازدواج کردن فکر نکنم ارتباطی داشته باشه ولی از فامیل نزدیک نباید ازدواج بکنند والا غریبه یافامیل دور هیچ ایرادی نداره

خب دیگه. اگر طرف مقابلت هم بفهمه درک کنه مشکلی نیست. اینجور عیب و ایرادها هم خجالت نداره خدا خواسته ...

اگه طرف عاقل باشه درک میکنه ازمیش ژنتیک میدید خیالتون راحت میشه

لعنت بر هر نَری که 

یا میشه اینجوری بپرسمجسارتا جسارتااگه یکی از عزیزانتون به شما بگه همچین موردی اومده خاستگاریش و از ش ...

میگم ازدواج کن اما بچه نیار 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...