2777
2789

ترش میکنی؟ 

برو دکتر گوارش. 

بررسی کنه شاید ورم معده داری 

دکتر باید دارو بده

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه فقط امروزه و همیشه نیست   یک قاشق سرکه سیب بریز تو آب با خیلی کم شکر و عرق نعنا یا دمکرده نعنا مخلوط کن بخور   اما اگه همیشه اینطوری که ممکنه میکروب معده باشه که اینو حتما باید بری دکتر دارو بگیری چون خطرناکه 

ترش میکنی؟ برو دکتر گوارش. بررسی کنه شاید ورم معده داری دکتر باید دارو بده

دکتر رفتم هنوز آزمایشام اماده نیست.. میخام برم جایی یک قرصی چیزی میخام بخورم که بو نده دهنم 

اگه فقط امروزه و همیشه نیست یک قاشق سرکه سیب بریز تو آب با خیلی کم شکر و عرق نعنا یا دمکرده نعنا م ...

رفتم دکتر عزیزم ولی ازمایشام آماده نیست ... میدونی میخام برم جایی دهنم خ بو میده میخام بهتر بشه بنظرت ناشتا امپرازول بخورم؟

رفتم دکتر عزیزم ولی ازمایشام آماده نیست ... میدونی میخام برم جایی دهنم خ بو میده میخام بهتر بشه بنظر ...

واقعا نمیدونم تاثیر داره یا نه  اما روش مصرفش همینه ناشتا نیم ساعت قبل از صبحونه   ماست هم بوی بد رو میگیره صبحونه دو سه قاشق ماست بخور یدونه آدامس نعنا هم بزار گوشه دهنت گاهی بجو   

دکتر رفتم هنوز آزمایشام اماده نیست.. میخام برم جایی یک قرصی چیزی میخام بخورم که بو نده دهنم

اول مسواک بزن بعد یذره عرق نعناع و گلاب بخور، نعناع بجو، قرص نعنا، ازین ابنباتیها داروخانه داره بذار گوشه دهانت

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ممنونم از راهنماییت🩷

خواهش میکنم🌹