2777
2789

خدامیدونه واقعی وبدون منظور میپرسم

لطفا راهنمایی کنید 🙏

______

آقا هستم میخام ازدواج کنم

خدارو شکر آدم سالم و هیچ مشکل اخلاقی، شخصیتی و روحی روانی و مالی و.... مسائل حاشیه ایی‌دیگه ندارم

(خانه و ماشین و کارم دارم . تهران)

فقط چیزی که همیشه بهش فکر میکنم و اعتماد به نفسم رو خیلی پایین اورده مشکل خانوادگی هست که داریم.

••من پدرم به رحمت خدا رفتن، از ۵ فرزند۲ تا برادرم متاسفانه معلولیت ذهنی دارن اما خودم و دو خواهر سالم از هر نظری و واقعانم وجه اجتماعی خوب و سالمی داریم ، به خوبی میشناسن خانوادمون رو...

(البته میتونم مستقل بشما و خانواده به من وابستگی غیر معقولی ندارن)

یه خواهرمم‌ازدواج کرده و مشکلی ندارن

_____

حالا اما سوالم اینه : بعضی دوستام و فامیل میگن یکم سخت بشه خانواده ایی قبول کنه با وجود این مشکلتون با شما وصلت کنه...

بالاخره خانواده هم خیلی مهمه و...فلان.!

الخصوص دخترای  امروزی..

•• به نظرتون واقعا اینطوره!؟

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

پسری که خوب باشه واقعا به نظرم با تحت نظر بودن برای فرزند مشکلی پیش نمیاد و نباید مانع ازدواج بشه، اکثر خانما این آگاهی رو دارن 

حالا یه سری ها حساس ترن و جواب منفی میدن 

به نظرم اعتماد به نفستون برای این چیز ها پایین نیاد 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم با آدم فرق میکنه. ممکنه یکی قبول کنه یکی نه.چندسالتونه؟ تاحالا تجربه ارتباط و بیان این موضوع رو ...

۳۳ سالمه . خیر تجربه رابطه و بیان این موضوع رو نداشتم

خب برادر گرامی اولا کسانی را درنظر بگیرید که شرایطشون به شما بخوره .معیارهای هرکس برای ازدواج فرق داره . ممکنه فردی از ظاهر شما یا شخصیت ، تحصیلات و یا کار شما خوشش بیاد و مسائل دیگه براش مهم نباشه. خب معمولا کسانی هستند واسطه خیر می‌شوند شرایط خودتون و خانواده را بهشون بگید همسرمناسب انشائ الله قسمتتون میشود

یا میشه اینجوری بپرسم

جسارتا جسارتا

اگه یکی از عزیزانتون به شما بگه همچین موردی اومده خاستگاریش و از شما راهنمایی بخاد بابت این مشکلی که دارن شما بهش چی میگید ...!؟

خودشما که سالمی و کار وچیزای دیگم که دارین.. خیلیا هستن که قبول کنن باید خوب بگردین یکی که اهل زندگیه پیدا کنین.. هیچ خانواده ای کامل نیس وقطعا مشکلاتی دارن.. برادر من برعکس شماس35هست دختری رو میخاد که یه برادرش معلوله. شرایط نگه داریشم بااون دختره.. برادرم همه چیشو قبول کرده.. البته فعلا ازدواج نکردن.. اگه از نظر بچه دارشدن درآینده رو میگید تحت نظر باشین ومشاوره.. راحت میتونین ازدواج کنین

یا میشه اینجوری بپرسمجسارتا جسارتااگه یکی از عزیزانتون به شما بگه همچین موردی اومده خاستگاریش و از ش ...

من شخصاً میکم اگه قصد فرزندآوری داری حتما ازمایشات ژنتیک رو انجام بده.

و اگه فکر میکنی این قضیه در آینده رو همسرت تاثیر میذاره و ممکنه مسئولیت خواهر و برادرش به گردنش بیوفته و نمیتونی بپذیری هم باهاش در میون بذار یا بگو که شفاف سازی بکنه. 

خب برادر گرامی اولا کسانی را درنظر بگیرید که شرایطشون به شما بخوره .معیارهای هرکس برای ازدواج فرق دا ...

ممنون از دعای خیرتون ✋

خودشما که سالمی و کار وچیزای دیگم که دارین.. خیلیا هستن که قبول کنن باید خوب بگردین یکی که اهل زندگی ...

ممنون از راهنماییتون 

نه بحث فرزند و اینها مشکلی نیست 

چند وقت پیش با دکتر ژنتیک تو بهزیستی و آزمایشگاه صحبت کردم راهنمایی کردن .ابدا جای نگرانی نداره..

من شخصاً میکم اگه قصد فرزندآوری داری حتما ازمایشات ژنتیک رو انجام بده.و اگه فکر میکنی این قضیه در آی ...

آزمایش که همه بایست برن مشکلی نداره 

و خواهر برادر نه . ۲ تا برادرم . !

این بندگان خدا کارای خودشون رو انجام میدن و نیاز اونجوری به کسی ندارن که بخاد مسولیتشون رو عهده بگیره اونجوری معلوله افتاده نیستن .

و از نظر مالی هم پدر خدابیامرزم برا یه عمرشون جا گذاشته براشون هم خونه هم درآمد لازم هیچ نیازی به پول کسی ندارن.

ممنون از راهنماییتون نه بحث فرزند و اینها مشکلی نیست چند وقت پیش با دکتر ژنتیک تو بهزیستی و آزمایشگا ...

خواهش.. اگه بحث نگه داری وسرپرستی که ممکنه بعدها برعهدتون باشه از این نظر نگرانید با طرفتون که میرید خاستگاریش باهاش درموردش حرف بزنید وشرایطو بگید.. یا میتونین شما و خاهرا نوبتی از برادراتون مراقبت کنید.. یا با نظارت خودتون پرستار بگیرید.. 

خواهش.. اگه بحث نگه داری وسرپرستی که ممکنه بعدها برعهدتون باشه از این نظر نگرانید با طرفتون که میرید ...

ولی اینکه باعث بشن اعتمادبنفس شما بیاد پایین این اشتباهه.. اونا که خودشون نخاستن اینجور باشن اونام مخلوق خدان.. اینو یادتون باشه کسی که به این علت که شما برادرتون اینجوریه به چشم ترحم یا یه عیب به شما نگا کنه.. مشکل از مغز خراب خودشه وابدا به درد زندگی باشما نمیخوره.. موفق باشین