2777
2789

یک روز نشد من از این ک بهم میگن چقد لاغری دلم نشکنه

قد و وزن نپرسین باز یسری ریپلای می کنن چقد لاغری

خسته شدم هر روز دارم میشنوم

نشکنی چقد لاغری ....

حتی نزدیکترین افراد

همین الان داییم گفت رها چقد لاغر شدی

خیلی دوسش دارم ولی دلم شکست

مگ منو ندیدی قبلا

هربار میگه

چاقم نمیشم ارثیه مجردم

ناراحتم واقعا. خیلی رو روحیم اثر بد گذاشته😢

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

چقدر جوش زدی هم خیلی بده.😳

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا لاغری که بد نیست... آرزوی همه است...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

منم زن داییم اینطوره.لاغر بودم میگفت لاغر شدی 😲 تپل شدم میگفت چه چاق شدی 😲

منم اصلا ازش خوشم نمیاد تو دلم گفتم تا چشمت دراد 😁😁😁😁

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چقدر جوش زدی هم خیلی بده.😳

یا چقدر سیاه شدی یا صورتت تیره شده!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

منم هر کی میبینه میگه چقدر آب رفتی 

خو چیکار کنیم مگه دست خود آدم. اصلا ملت حرف نزنن میمیرن

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

سلام دوست عزیزم.ما هم ارثی لاغر و قد بلندیم.من دوسال پیش 45کیلو بودم با قد 170.از فامیل و دوست و پسرا تو خیابون کلی متلک میشنیدم.دوسال باشگاه رفتم.نودالیت خوردم جوانه گندم طوبی و شیرخشک نیدو خوردم.قرص شیکوریدین خوردم.شربت اشتهااور باریچ خوردم.الان شدم62کیلو.

لایکم نکن😐