2777
2789
عنوان

از این بیماری کسی گرفته

197 بازدید | 22 پست

عالم و ادم در حقم بد کنن بعدیه حرف کوچیکی بزنم 

تمام ذهنم و فکرم بهم میریزه چرا گفتی 

اگر ناراحت بشه چی 

هیچ وقت برا کسی مهم نبودم ولی چرا هرکاری میخام بکنم بازم در نظر میگیرم کسی ناراحت نشه

خب چه درد بی درمونیه این

...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای منم دقیقا همینم😢😢😢 همش فکرم دائما در حال فکر کردن الکیه یا وسواس فک میکنه اجباری یا د مورد ...

خیلی اذیتم 

دلم میخاد بیخیال بشم نسبت به همه چی 

دلم میخاد یه حرفی که میزنم دیگه بزنمو برم ،هی نیاد تو ذهنم 

هی نخام به سود و ضرر کسی فکر کنم 

خسته شدم 

...
خیلی اذیتم دلم میخاد بیخیال بشم نسبت به همه چی دلم میخاد یه حرفی که میزنم دیگه بزنمو برم ،هی نیاد تو ...

منم همینم بخدا دارم دیونه میشم . بقول تو طرف هزارتا بدی بهم میکنه و نامردی و ناراحتی ولی من یه حرف حق هم بزنم طرف یخرده ناراحت شه دیگ نمیتونم تحمل کنم سعی میکنم از دلش دربیارم یا خودخوری میکنم تا روزها

خیلی بده مرسی که درکم کردی همه بهم میگن حسااس 😑

ن بابا یه مرضه این . نمیدونم باید چیکار کرد 🙄🙄. یجور نشخوار ذهنیه . من خیلی مسائل اینطوریم انکار یکی درونم حرف یمزنه . 

ن بابا یه مرضه این . نمیدونم باید چیکار کرد 🙄🙄. یجور نشخوار ذهنیه . من خیلی مسائل اینطوریم انکار ی ...

اره دقیقا 

من همیشه اینطوری ام 

مثلا با یکی هم مشکل داشته باشم تو ذهنم تو جاهای مختلف باهاش بحثم میشه هرچی تو دلمه رو بهش میگم 

یا همش یکی تو ذهنم داره تخریبم میکنه میگه دیدی اشتباه کردی 

دیدی فلان 

کلا یه خلاف کوچیک هم نمیتونم بکنم چون فورا اون صدا میاد سراغم

...
اره دقیقا من همیشه اینطوری ام مثلا با یکی هم مشکل داشته باشم تو ذهنم تو جاهای مختلف باهاش بحثم میشه ...

اره منم همینم باید یه راه حلی باشه باید یکاری کنیم اینطوری من خودم دارم داغون میشم .

اره منم همینم باید یه راه حلی باشه باید یکاری کنیم اینطوری من خودم دارم داغون میشم .

چند سالته؟د

من از بچگی همینطور بودم 

به شدتم استرسی ام 

دونفر دیگه دعواشون بشه من ذهنم فوری بهم میریزه 

اعتماد به نفسمم پایینه

...