2777
2789
عنوان

دعا کنید برام معجزه میکنه دعاتون

518 بازدید | 15 پست

ی چیزیو لازم دارم اخر این ماه مشخص میشه ب من میرسه یا نه 

مالیه

ینی خیلی واجبه و لازممه خیلی زیاد

دعا کنید برام تو رو خدا

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

از امام زمان بخواه خودشون برات درستش میکنن

به بعضی آدما هم باید گفت: این زبونی که خدا بهت داده تزئینی نیستاا...داده که اونجایی که باید حرف بزنی،بزنی...منتهی سعی دارن با تعقیر دادن رفتارشون به طرف حالی کنن که ازش ناراحتن...با این منطق که خودش باید بفهمه!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤲🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دعای عکاشه(یه دعاییه جبرئیل تو مسجد برای حضرت محمد نازل کرده هرکس سه بار بخونه خدا خودش گفته دلم نمیاد رد کنم دعاشو و هرکس پنج بار بخونه جمال حضرت محمد رو تو خواب میبینه)

طرز خوندنشم اینطوریه با بدن پاک وضوگرفته رو به قبله سه بار پشت هم بخونیش 

دعای عکاشه(یه دعاییه جبرئیل تو مسجد برای حضرت محمد نازل کرده هرکس سه بار بخونه خدا خودش گفته دلم نمی ...

انجام دادی شما خودتون؟

یستشیری ک گفتینو میخوام بخونم

بزار ی ختمی بهت معرفی کنم اینوخودم انجام ندادم قصدشو دارم میگن برا هرحاجتی عاایه

همون عکاشه؟

چی نوشته بودن در موردش؟تجربه کسیه؟

دعای عکاشه رو انجام ندادم ولی یکی از کاربرا شدید ازاین دعا تعریف کردهمه روهم یکساعت طول میکشن فکرکنم ...

چی میگفتن درموردش؟ خواب دیده بودن؟