2777
2789

من ۳۰ سالمه ،۹۹ درصد مواقع علاقه ای به ازدواج ندارم

کلا ادم درونگرایی هم هستم دوس دارم دستم توجیب خودم باشه شغل خوب داشته باشم و برا خودم به علاقه مندیام و کارای هنری برسم همین

میگم ممکنه بعدها پشیمون بشم؟

آخه اصلا حسی ندارم نمیتونم که خودمو مجبور کنم

فکر میکنم اگه مثلا تو پیری هم پشیمون بشم فرقی نداره چون سالهای زیاد و جوونیمو اونجور که دوس داشتم و با لذت زندگی کردم حالا چند ساله پیری هم پشیمون بشم چه فرقی داره

لطفا متعصبا و کودک همسرا پیام نزارن مرسی

اوه عجیبه 😐😂

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ . :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب نکن

من کردم مثل چی پشیمونم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭