2777
2789
زن همسایمونم ب من میگه ب من گوش کن دومی رو الان بیار حالا چی بچم ۱۱ماهشه ..میگه باهم بزرگ میشن میگم ...

بگو به تو چه من سختی میکشم تو زندگیم تو تصمیم بگیری برام 

( ببخشید واقعا🌹 یاد یه چیزی افتادم اعصابم خرد شد ) 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به هر حال بچه هرکسی باشه اگه وضع مالیش مناسب باشه نمیده یکی یاهاش گدایی کنه

بیشترشون و میدزدن یا بی سرپرست هستن حالا رها شدن یا پدر مادر شون فوت کرده دسته اینا افتادن 

من خودم چند نفر و دیدم حالا گدایی که نمیکردن ولی وضعیت شون خوب نبود چند تا بچه آوردن حماقته واقعا

ی گوشه نشسته بود شال کشیده بود تو سر بچه داشت بهش شیر میداد...

شایدم خود این افردا وقتی بچه بودن دزدیدن آوای باران رو دیدی یا ملکه ی گدایان اینا واقعیت داره یکی از همسایه ها ما بچش گم شده بود همه جا گشت همه جا بعد از 12 سال سر چهارراه گدایی میکرد پیداش کرده بود نمیدونی چه حالی بودن 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

ول کن بابا اونان که مثل بدبختا زندگی میکنن به ما چه 

همیشه میدیدم بهم میکفتن به تو چه

دیدم راستم میگن من بهترین خونه و ماشین و امکانات و تفریح رو دارم اونا چی از زندگی فهمیدن ؟ فقط دنبال اینن مثل بدبختا شکمشونو سیر کنن که اونم ممکنه نشه ول کن حرص بی عقلی بقیه رو نخور

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

حیف پی زنه وگرنه میگفتم..

خب پس بگو این زندگی کنه صلاح بدونم هر کاری بخوام میکنم 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

شایدم خود این افردا وقتی بچه بودن دزدیدن آوای باران رو دیدی یا ملکه ی گدایان اینا واقعیت داره یکی از ...

آره اونجوریم هست ولی آخه این ی گوشه شالشو کشیده بود رو صورت بچه داشت بهش شیر میداد