2777
2789

سلام قشنگا شبتون بخیر

در مورد چشمام ازتون راهنمایی میخواستم گفتم شاید کسی از شما این حالتو تجربه کرده باشه بتونه کمکم کنه

دو سه روزی هست که یه حالتی میشم

پارسال چشم پزشکی رفتم معاینه گفت چزی نیست فقط آستیگمات داری دوربینت بده چیزای دورو واضح نمیبینی عینک نوشت گفت گاهی که چیزی دوره میخوای واضح ببینی اینو بزن منم زیاد استفاده نکردم ازش

الان دوروزی هست حس میکنم چشام ضعیف تر میبینه البته شایدم توهم زدم چون دوتا چشممو که چک میکنم مثلا دستمو میزارم رو یکی اونیکیو باز میزارم هردو به یه اندازه میبینن تاری دیدم ندارم

کلا یه حالیته نمیدونم چطور واستون توصیف کنم خیلیم سرم توی گوشی و لبتابه دو سه روزه حس میکنم چشام خستس احساس درد ندارم فقط دوس دارم چشمامو ببندم حس آرامش میگیرم ولی وقتی باز میکنم یه حس سنگینی خیلی کمی دارم

آب خنکم که به چشام میزارم آروم میشم

کلا وقتی همه جا تاریکه یا چراغا خاموشن دیدم خیلی خوبه همه چیو میبینم ولی وقتی نور هست یه خورده اذیت میشم سردرد میگیرم

نمیدونم شاید مشکل از چشامم نباشن

خیلی زود خسته میشم دوس دارم همش دراز بکشم

تا حالا اینطور حالتی شدین؟؟؟

صبام که از خواب بیدار میشم چشمامو که باز میکنم اولش یه خورده درد داره تار میبینم بعدش واضح میشه 

الان دو سه روزیه اینجوریم

میترسم برم دکتر چشم پزشک چیز بدی بگه

گفتم اول چندروزی استراحت بدم ب چشام شاید بهتر شدم بعدش برم چشم پزشکی

اینم بگم که شباااا خییییلی دیر میخوام ساعتای 4 یا 5 صبح شاید بخاطر همینم باشه نمیدونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شنیدم آستیگمات ها این جورین

شاید شماره چشم تون بالاتر رفته حتما عینک بزنید و پیش چشم پزشک برید

کلا دیر خوابیدن به چشم فشار میاره

عینک بلوکات بگیرید برا اشعه گوشی و لپتاپ

نه اینطوری نیست خیلی کمه

ببین منم استیگمات شدید دارم دوبینی مختصری دارم یه مدت هم همش توهم داشتم ک چشام ضعیفتر شده درصورتی ک میرفتم دکتر میگف تغییر خاصی نکرده و هم اینکه چون زیاد با گوشی و اینا کار میکنم چشام خسته میشد یا بیدار میشدم چشام بزور باز میشدن علتش هم خشکی بود و قطره استفادهذمیکنم 

ببین منم استیگمات شدید دارم دوبینی مختصری دارم یه مدت هم همش توهم داشتم ک چشام ضعیفتر شده درصورتی ک ...

قطره که استفاده میکنی خوبه واست؟؟

چه قطره ای استفاده میکنی عزیزم؟؟؟

خیلی میترسم یکی توی تاپیکم گفته بود برو دکتر نکنه فشار چشم داشته باشی بعدش منجر به آب سیاه بشه⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

اما من فک نکنم فشار داشته باشم چون چشام نه قرمز شده نه سوزش داره