2777
2789

برای دعوا و درگیری و سحر و جادو میخوام صدای قرآن پخش کنم تو خونه چه سوره ای خوبه؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت سوره مزمل رو بخون خیلی خوبه برای محبت ، زیادهم نیست

برای انرژی منفی هم خوبه

صورت بقره هم برای جادو 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بقره الرحمن یاسین حرز امام جواد اسپند هم دود کن حتماچهارقل

خیلی تو خونمون دعوا میشه همش و کلا ی حالت افسردگی داریم هممون

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

خودت سوره مزمل رو بخون خیلی خوبه برای محبت ، زیادهم نیستبرای انرژی منفی هم خوبهصورت بقره هم برای جاد ...

مرسی برای انرژی منفی هم خوبه؟

سوره تکویر رو هفت بار بخون روزی

به مدت ۴۰ روز 

انرژی منفیا رو ازبین میبره ، چشم زخما ..‌اگر سحر تو خونه باشه جاشو پیدا میکنی ...کوتاهم هست در خد ۵ دیقه هم زمان نمیبره 

و هرروز سوره بقره بزار پخش بشه تو تلویزیون تو خونه 

سوره تکویر رو هفت بار بخون روزیبه مدت ۴۰ روز انرژی منفیا رو ازبین میبره ، چشم زخما ..‌اگر سحر تو خون ...

وای چشم زخم خیلی دارم مثلا هروقت خالم منو میبینه کله پا میشم

حتما باید با وضو باشه؟دوران عادت ماهیانه چی؟

وضو باشه بهتره دیگه

دوران پریودم میشه بدون اصابت دست به خط قرآنیش بخونی 

اما بهتره دوران پریود هم وضو رو بگیری

کامل باطل میکنه تکویر