2777
2789

یه دوقلو دختر 5 ساله دارم یه پسر 1سال و 3ماهه

اینا از اول پاییز 3بار مریض شدن

به معنای واقعی اینا مریض میشن من کل زندگیم داغون میشه نه میتونم درست کارکنم تو خونه نه غذا درست کنم ... با هرسرفه شون تنم میلرزه غصه میخورم نابود میشم

چرا بچه هام آنقدر مریض میشن این طفلیا نه جایی میرن نه بیرون میرن یکسره خونه ان ... تازه برا دخترامو خودم قرص ویتامین دی گرفتم از بس آفتاب نمیبینیم ترسیدم کمبود بگیریم 😔😔😔

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر بزرگ من سال گذشته کل سال مریض بود امسال واکسن انفولانزا زدم مریض میشه ولی خفیف کاش به پسر کوچیک ...

چندسالشه بزرگه؟قیمتش چقدر شد واکسن ؟

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

از بخور شلغم غافل نشین. یعنی شفا دهنده هست یه جورایی. شوهر من مثل چی سرفه میکرد یه بار بخورش دادم با شلغم خوب شد. یکی از نزدیکانم تحت نظر یه فوق تخصص ریه هست مدام بهش میگه بخور شلغم فراموش نکن

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

درکت میکنم . دختر منم امسال از اول مهر تا الان این بار چهارمه داره مریض میشه ب سختی. اصلا سرمای پاییز اگه خوردگی دیگه تا اخر سال مریضی. دیگه این دفعه رو انتی بیوتیک ندادم. بجاش شربت تقویت سیستم ایمنی دادم و پلارژین. 

ماها باید قبل مهر و اینها این شربت تقویتارو بدیم تا بدنشون مقاوم باشه.