2777
2789
عنوان

تا حالا عاق والدین دیدید

258 بازدید | 16 پست

اون فرزند چیکار کرده بود و زندگیش چطور شد؟

بترس از او که سکوت کرد وقتی دلش را شکستی،او تمام حرف هایش را جای تو به خدا زده ،روزی خواهد رسید که خدا سرت فریاد خواهد کشید و تو آن روز درک خواهی کرد که دنیا دار مکافات است...

والله دقیق نمیدونم چیه فقط یبار مامانم به خواهرم گفت الهی بری پشت هفت کوه سیاه دیگه نبینمت واقعا خواهرم ازدواج کرد از مادورشد ولی مامانم شده یکماه هم میره پیشش میمونه😂😂😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
والله دقیق نمیدونم چیه فقط یبار مامانم به خواهرم گفت الهی بری پشت هفت کوه سیاه دیگه نبینمت واقعا خوا ...

شاید میخواسته تنوع شه بخاطر دخترش بره سفر

۲۲دی ماه ۱۴۰۳=93کیلو.... قصدم اینه تاعید ۹۰ بشم انشاءالله....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره . خودش سن و سالی داشت و زن و بچه و اینا . سر ارث و میراث پدری خیلی مادرشو اذیت کرد . بعدش مادرش مرد ولی این مرد خیری از دنیا ندید . خودش حالت افسرده شد و یکم قاطی کرد حتی ‌. زنش به شدت مریض بچه هاش درگیر طلاق میشدن زندگیش دیگه زندگی نشده همه چی بهم ریخت. همه هم میگن توی فامیل میگن این دردا مال کاریه که با مادرش کرد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من پدرم گفت برو که یه زن گیرت بیاد روزگارت سیاه کنه همینجورم شد

😔😔

بترس از او که سکوت کرد وقتی دلش را شکستی،او تمام حرف هایش را جای تو به خدا زده ،روزی خواهد رسید که خدا سرت فریاد خواهد کشید و تو آن روز درک خواهی کرد که دنیا دار مکافات است...

ولی خوشحالم که جدا شدیم

و نفرین پدر همیشه گیرا تره تا نفرین مادر

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بله بخدا قشنگ یادمه چی گفت و وقتی زن گرفتم به سرم آمد یاد حرف پدرم افتادم

لابد خیلی شر و شیطون بودی😐

میشه بپرسم چیکار کردی ک پدر این حرفو بهت زد؟

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

لابد خیلی شر و شیطون بودی😐میشه بپرسم چیکار کردی ک پدر این حرفو بهت زد؟

نه همیشه به حرفاش گوش میدادم ۱۸ساله بودم یادم نیست چکار کردم که ناراحت شد این حرف زد ولی فکر نمی‌کردم اینجور بگیره

نه همیشه به حرفاش گوش میدادم ۱۸ساله بودم یادم نیست چکار کردم که ناراحت شد این حرف زد ولی فکر نمی‌کرد ...

بیخیال پس

شایدم از نفرین پدر نبوده

ب هرحال متاسفم واس این اتفاق