2777
2789
صب تا شب یسره تو خونم.تنها جایی میبره خونه مامانش و مامانم و خواهرشوهرمه

شوهر من اوایل اینجور بود ولی الان من تو شهر دیگم اون تو شهر خودمون بعضیاشون یهو متغیر میشن 

ولی از حقت نگذر تو نخوردی ونپوشیدی برا اینکه زندگی بسازی ودودستی تقدیم نفر بعدی کنی؟؟؟؟؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون میتونه بعد بگه پس منم طلاق نمیدم

اتفاقا این مدل آدما تا اسم مهریه بیاد یا مجبور ب دادن مهریه بشن سریع طلاق میدن وقتی بگی توافقی

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
ببین اگه فقط مشکل ات همینه وبقیه چیز هاش خوبه تحمل کن همه زندگی ها مشکل داره جوری نشه بعدا حسرت شو ب ...

اخه من رنگ زندگی رو اینجوری نمیبینم.سرکوچک ترین چیز که من مخالف باشم سروصدا راه میندازه وحشتناک

تا حالا پشیمون نشدی

نه من فقط بابام حمایتم کردسخت گذشت بهم ولی بابام میگفت برامهریه هرسری بایدبری ببینیش اعصابت خراب بشه تازه اونم اگه بده هرچندماه یه ریع سکه میدن چون براساس درآمدطرف میدن که تواون پروسه طولانی میتونی بافردبهتری آشنابشی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اون میتونه بعد بگه پس منم طلاق نمیدم

اگر مشکل روانی پارانویا داشته باشه وثابت بشه چی ؟بنظرم اول یه مدت بهش نامه بده که توخونه اذیتم میخوام برم بگردم قدم بزنم و....اگه جواب نداد بعد اقدام کن .مثلا روزا که سرکاره بگو نون نداریم میخوام برم نونوایی هرجا خواستی بری بهش اطلاع بده وبرو

اخه من رنگ زندگی رو اینجوری نمیبینم.سرکوچک ترین چیز که من مخالف باشم سروصدا راه میندازه وحشتناک

چند ساله ات عزیزم شوهرت چند ساله اش بخدا که بعضی ها با مشکلات سخت تر دارن زندگی میکنن ولی اگه نمی تونی قبل بچه طلاق بگیر ولی بعضی از بددلی ها به مرور خوب میشه

برادر من خیلی بددل بود. من‌و خواهرم دعا میکردیم زود ازدواج کنه دست از سرمون برداره. حتی به رنگ لباسمونم گیر میداد. بابام راحت میگرفت اما اون مارو اذیت میکرد. وقتی ازدواج کرد خانومش خیلی از ما محجبه تر بود. اما سیاست داشت. ۲سال تحمل کرد و توی این مدت داداشمو تربیت کرد انگار. الان با همون حجاب آزادانه هرکاری میکنه که ما شاخ درمیاریم.

برادرمو از این رو به اون رو کرد.

داداشم که نمیزاشت که ما تا دم در بریم، الان زنش با ماشین شخصی‌ش همه جا میره. بدون محدودیت.

سختی کشید اما برادرمو تغییر داد. اصلا هم دعوا مرافعه نمیکرد. مدام میگفت چشم، اما نرم نرم شرایطو عوض کرد.

برادر من خیلی بددل بود. من‌و خواهرم دعا میکردیم زود ازدواج کنه دست از سرمون برداره. حتی به رنگ لباسم ...

شوهرم ادمیه ک حتی نذاشت تو گروه عمه دختر عمه هام ک فقط زن هستن و خودشونم و ۷ نفر بیشتر نیس باشم.اینستا نذاشت.تنها ک اصلا جایی نمی‌بره.مثلا نذاشت ادامه تحصیل و اشتغال .حتی تلفنی نذاشت با دوستام در ارتباط باشم.قبلا دست بزن داشت ولی مدرک ندارم و زدنش در حدکبودی نبوده.زود عصبی میشه سرهیچ و پوچ داد میزنه.حتی ب چادر نذاشتن هم گیر میده و میگه باید بزاری اگه مجلسی باشه مادرش یا مامانم دعوت باشه میبره وگرنه نه.میبره و بهم میگه برو پیش مامانم یا زنگ میزنه ب مامانش میگه زنم اومده ببر پیش خودت تنهاس .انگار بچه دوساله ام.هفته ای ی بار اونم بعضی وقتا با التماس میبره خونه بابام بعضی وقتا عین آدم.اگ تو هفته بخوام برم پیش شون اصلا نمیزاره.صب تا شب تو خونه‌.خودم ب بیرون بردن من اهمیت نمیده اصلا مگه اینکه من بگم بریم بیرون ک اونم همش میگه نمیرسم.یک ماهه میگم ببر منو ارایشگاه میگه بعدا.دوماهه دلپیچه دارم میگم ببر دکتر میگه با مامانت برو من نمیرسم بعضی وقتا کم پیش اومده ببره دکتر..ولی خیلی وقتا کاسبه مغازه رو می بنده میره بیرون با دوستاش یا مادرش رو میبره دکتر یا کارهای دیگه.بعضی وقتا خیلی کم پیش میاد دکتر ببره شوهرم حتی ی قرون هم بهم پول نمیده میگه چیزی بخوای خودم میام باهات.چجوری تموم کنم این ازدواج رو..؟