2777
2789
عنوان

ترایپو فوبیا داره دیونم میکنه

362 بازدید | 60 پست

من فوبیای سوراخ ندارم دوستان فوبیای این سوراخا روی بدن و دست و... دارم 

بعد ی کاربراینجا گذاشته بود دیدم درحدی حالم بدشد گریه شدم و حالت و تهو گرفتم حالا ازاونروز هی بهش فکرمیکنم هی تصور. میکنم توی دستام و... امروز گفتم بیام غلبه کنم کلی ویدئو دیدم و داشتم دیوونه میشدم  تا جایی داشتم موهامو میکشیدم نفهمیدم حالا هی چندشب میخاستم بخوابم هو میاد تو نظرم از خواب میپرم یا میترسم 

یا باز ترس پرنده سراغم میاد 

انگاری خود ازاری دارم هی بهشون فکرکنم یا تصاویر رو ببینم 

توروخدا اگ کسی میگ این ترس رو دارم بروش نیارین هی ک  طرف روانی شه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خارشک گرفتم متنتو خوووندم😩😩😩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترست خیلی غیر طبیعی زیاده به درمانش فکر کردی عزیزم؟

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

من که نفهمیدم داری از چی حرف میزنی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

عکسشو بزارم حالم بد میشه خودت تو نت سرچ کن

باشه❤️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

سوراخ های بدن و دست دیگه چی هستن ؟😰

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️