2777
2789

سلام دوستان

خواستم پیشنهاد بدم اگر تو خونه مشکل سوسک و مورچه دارید مخصوصا سوسکای ریز آشپزخونه حتتتما این سم رو بگیرید و بپاشید کنار خونه مورچه ها و کنار دیوارا تو آشپزخونه

این سم بسیار بسیار مفیده و به سرعت ریشه کنشون میکنه.قیمتشم 2500 تومنه 😉😉😐😐 ولی باور نمیکنید که چقدر موثره

سم  "" پرتو "" اسمشه

پودریه و سفید رنگ

آره عاليه. فکر کردم سوال ميپرسي. ميخواستم بيام بگم ازينا بگير

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دام نمياد واسه مورچه هام سم بريزم😥😥  

راستش منم همینطور منتها دیدم دیگه امروز حمله کردن 

مورچه بالداراشونم اومدن 😱

خیلی بهشون خوش گذشته بود انگار😒😒

سوسك كش كامن هم عااااااااليييييه

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

واسه مورچه ها کافیه کنار دیوارا و محل رفت و آمدشون پودر دارچین بپاشی بشدت از بوش فراری ان دیگه نمیان 

سم که گناه دارن طفلی ها 

درمورد سم این سم که گفتی سوسکای ریز کابنتی هم از بین میبره ؟من که بیچاره شدم 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤
آره عاليه. فکر کردم سوال ميپرسي. ميخواستم بيام بگم ازينا بگير

ممنون خواهر💝💝

راستش منم گفتم اطلاعاتمو اینجام بذارم با خودم نبرم اون دنیا خخخخ 💝💝

راستش منم همینطور منتها دیدم دیگه امروز حمله کردن  مورچه بالداراشونم اومدن 😱 خیلی بهشون خوش ...

وااااااي يعني واسه منم ميان😱😱😱  من واسشون غذا ميريزم يه مدت نيست ميشن باز ميان

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
ممنون خواهر💝💝 راستش منم گفتم اطلاعاتمو اینجام بذارم با خودم نبرم اون دنیا خخخخ 💝💝

آفرين که زکات علم ميکني

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش