2777
2789
عنوان

به درک به درک به درک به درک به درک به درک به درک به درک

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 44 پست
دختره بفهمه چی میشه ؟ شکر آب میشه بین شون؟

من از دختره نمیخوام انتقام بگیرم از خودش...

میخوام با یکی از همکلاسی هاش رل بزنم حلو چشمش باشم ببینه بسوزه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختره بفهمه چی میشه ؟ شکر آب میشه بین شون؟

صبر کن عکس موردو بفرستم برات 

ببین این پسره همکلاسیشه خیلی تم نسبت ب من مشتاقه نظرت چیه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

پریسا یوقت بخاطر لج و لجبازی با اون گند نزنی آینده تو

🤦🏻‍♀️😂

پریسا یوقت بخاطر لج و لجبازی با اون گند نزنی آینده تو

رفتی؟

نه نت قطع وصل میشه

بیخیال خواهر 

چوب خدا صدا نداره ب وقتش صررشو میبینن

تو ام ناراحت نباش من فعلا تااین قضیه کامل برام هضم نشده نمیخوام ازدواج کنم

خدا بهمون آرامش بده🙂❤️

بیخیال خواهر چوب خدا صدا نداره ب وقتش صررشو میبیننتو ام ناراحت نباش من فعلا تااین قضیه کامل برام هضم ...

برا طرف من که نشد 

بیوش نوشته عاقل آن است که اندیشه کند پایان را 

اندیشه کرد و تموم کرد ....

بده ، کاش بده 

برا طرف من که نشد بیوش نوشته عاقل آن است که اندیشه کند پایان را اندیشه کرد و تموم کرد ....بده ، کاش ...

:((((