2777
2789
عنوان

به درک به درک به درک به درک به درک به درک به درک به درک

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 44 پست
دختره از ما کوچیکتره؟

کاش عکسشو پاک نمیکردم میفرستادم 

ایشش اصلا خوشگلم نبودا

میدونی شبیه کیه؟ مهراوه شریفی نیا صداشم دقیقا اونجوره

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ما سنشون کمتره ولی زرنگترن تو چن ماه کارشونو میکنن حروم شون بشه

نه خب بابای منم اگ از کله گنده های دادگستری و قوه قضائیه بود و تک فرزند بودم با کلی اموال پسره دندون تیز میکرد

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

دختره بهت توهین نکرد ؟موقع حرف زدن باهاش اون موقع یادمه منو بلاک کرد جی.... خانوم

دختر حرفامو باور نکرد 

نه به بلاک نرسید 

نه خب بابای منم اگ از کله گنده های دادگستری و قوه قضائیه بود و تک فرزند بودم با کلی اموال پسره دندون ...

یه چیزی تو پسره دیدن که جورش کردن 

خود پسره روحشم از این دختره خبر نبود که 

پسر داییه جور کرده 

دختره بهت توهین نکرد ؟موقع حرف زدن باهاش اون موقع یادمه منو بلاک کرد جی.... خانوم

من فقط واسه این متعجبم اون دختر  با اون وضع خوب و خانواده

چطور ب این پسر معلم روستایی ک باباشم کشاورزه 

ماشین خود پسره تیباست راضی شده

یه چیزی تو پسره دیدن که جورش کردن خود پسره روحشم از این دختره خبر نبود که پسر داییه جور کرده

آره...

اونا عروسی کردن؟ اونم معلم بود دختر؟

با پسره حرف میزنی الان یا بلاکی؟

بلاک 😐 دیروز ب آبجیم پیام داده بود توداینستا

بعد من رفتم از کنترل خارج شدم فحش دادم اونم بلاک کرد

تازه سر اینک به عشق جونش گفتم هر ،زه سرم داد زد😊

اونا عروسی کردن؟ اونم معلم بود دختر؟

نمیدونم 

من مثل تو نشد پیگیر شم 

خبرشم روز تولدش دختره استوری گذاشته بود دوستم فرستاد فهمیدم که بله 

تنها دختر پیجش اون بود 

قبل اون دختر فالو نداشت 

متولد ۸۵ عه انگار ، فک نکنم معلم باشه 

هرچند با من بودنی میگف زن فقط معلم 

بلاک 😐 دیروز ب آبجیم پیام داده بود توداینستابعد من رفتم از کنترل خارج شدم فحش دادم اونم بلاک کردتاز ...

می‌خوام گریه کنم 

نمیدونم الان گرفتتش نامزدن کوفتن زهرمارن چین 

اصن دردم تازه شده باااا 

نمیدونم من مثل تو نشد پیگیر شم خبرشم روز تولدش دختره استوری گذاشته بود دوستم فرستاد فهمیدم که بله تن ...

ادم از این میسوزه ک این دخترا از ما کوچیک ترن

اون نکبتم ۸۴ بود

دقیقا لعنتی تو انقدر صبر کردی سر کنکور من حداقل ثمرشو میدیدی

من انقدر بد بودم ک ازم فرار کردی

می‌خوام گریه کنم نمیدونم الان گرفتتش نامزدن کوفتن زهرمارن چین اصن دردم تازه شده باااا

من ک برای انتقام نقشه های شومی تو سرمه...