2777
2789
عنوان

خواستگاری دوست پسر

162 بازدید | 9 پست

سلام عزیزای دل من الان عضو نی نی سایت شدم برای راهنمایی. من با یه پسر شمالی دوستم قراره ازدواج دارم هفته ی بعد میخواد برای خواستگاری اقدام کنه . ایشون می‌گفت چون هوا مساعد نیست و راه دوره قبل از خواستگاری شما خونواده ت رو بفرست برای تحقیق که مستقیم ما بیایم بله برون من این موضوع رو با پدرم مطرح کردم ایشون میگن اول باید بیان خواستگاری رسمی بعد من پاشم برم تحقیق ،صورت خوشی نداره‌ درکل باید دو مرتبه صحبت صورت بگیره من این موضوع رو به دوست پسرم گفتم ناراحت شد گفت وقتی ما همو میشناسیم لزومی ندارد که. درنهایت تصمیم بر این شد که بار اول با گل و شیرینی برای صحبت در مورد رسومات و ... تشریف بیارن بعد مراسم عقد و بله برون باهم برگزار بشه. الان حق با کیه عزیزان پدرم یا دوست پسرم؟ این تصمیم خوبه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کامل حق با پدرته ، برای خودت ارزش قائل شو و بذار طبق رسم و رسوم پیش برید . خیلی طبیعیه که آدم برای مساله ای مثل ازدواج که بحث یه عمر زندگیه ، انتظار داشته باشه طرف دو بار پاشه بیاد خونش . خیلی بخوای راه بیای توی همچین مواردی فقط خودت رو سبک میکنی جلوی خانواده همسرت و اونا هم یاد میگیرن که لازم نیست به خاطر شما خودشون رو به زحمت بندازن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
همسر منم چون خانواده اش دور بودن یه شب اومدن خواستگاری فردا شبش بله برون بعدش داداشم رفت تحقیق

من هم گفتم بار اول فقط خواستگاری بعد تحقیقات بعد بیست روز اینا شب قبل عقد بله برون انجام بشه و تمام

من هم گفتم بار اول فقط خواستگاری بعد تحقیقات بعد بیست روز اینا شب قبل عقد بله برون انجام بشه و تمام

من با همسرم آشنا بودم کار همسرم طوری بود  که برادرم گفت این هفت حد و آبادشو تحقیق کردن بخاطر همین توی دو روز مراسم انجام شد باز ببین شرایط خودتون چطوره