2777
2789

دلم میخواست مثل مردم اکثر کشورها اصلا ندونیم جنگ چیه سیاست چیه اخبار چیه.از وقتی که یادمه بچه بودیم همیشه اخبار جنگ تو یه قسمت از خاورمیانه.این سرزمین چرا انگار طلسم شده چرا هیچ وقت روی آرامش نمیبینه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بامزه است که 😂

من همیشه دلم می‌خواست یه جایی باشم هیجان داشته باشه 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

شما نبین تقصیر خودمونه از فضولی و بیکاری میشینیم پای ماهواره

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

دقیقا ما حتی مهاجرت هم کنیم باز فکرمون پیش خاورمیانه و مشکلاتشه

من هربار میرم سرکار و دانشگاه یکی میگه از کشورت چه خبر! سوریه رو زدن؟ لبنان چیشد!؟ تهرانم میزنن؟ 

خسته شدم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

یه برنامه ای نشون میداد چند وقت پیشا میگفت مردم کشورهای دیگه اصلا هیچی در مورد سیاست نمیدونن و اخبارشو دنبال نمیکنن فقط دنبال اقتصادن.اونوقت بچه 6 ساله من باید از الان بگه ما اسرائیلو زدیم یا اونا ما رو زدن؟از بس که شنیده این چیزا رو

جغرافیتون ضعیفه انگار

بیشتر کشورهایی که جنگ نمی دونن چیه کجان؟ 

مثلا افریقا؟

آمریکای لاتین؟ آمریکای جنوبی؟

شرق آسیا؟

یا نه اروپا؟ اوکراین آلمان سوئد؟

بومیای استرالیا و آمریکا که نیل کشی شدن بماند

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

از کجا معلوم جاهای دیگه ندارن؟هر جایی دغدغه های فکری خوذشو داره

وا داریم می‌بینیم خب کشورهای پیشرفته اکثرا دارن زندگیشونو میکنن همه زوایای زندگی ما با سیاست گره خورده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792