2777
2789
عنوان

مدیر ساختموناکمک

99 بازدید | 8 پست

من مدیرساختمونم. ماکلا4واحدیم که 3تامون مالکیم. واحد4دست مستاجره. ایناازیه شهری اومدن تهران وایرانی آن. ولی خداشاهده ازافغانی هابیشترن. اولش صاحبخونه گفت 4نفرن.ماهم پول اب وبراساس اون نوشتم. الان فهمیدم 3تابرادرزناشم باهاشون زندگی میکنن واینا تواین مدت که من می‌نوشتم 4نفر صداشون درنیومده. بابا مردم چرامدیونی حالیشون نیست. حالامهموناشون بماندکه تاهرکی یه کاری تهران داره میادخونه ی اینا. حالاحرفم اینه چجوری بگم بهشون که ناراحتم نشن، واینکه پول قبلی هارم بگیرم ازشون یانه؟ چون من مدیرم میخوام مدیون بقیه نشم. ممنونم میشم راهنمایی کنید

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
پول قبلیا رو حتما اول با خودشون مطرح کنید اگه ترتیب اثر ندادن تو جلسه ی عمومی ساختمان با صاحب خونه ش ...

بخدا اینقدر که آسانسور میره 4،واحدای دیگه نمیره. خودشونم اصلا به روشون نمیارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی چیزی نگفتند یعنی براشون مهم نیست و اگرم بگی بعیده قبلی ها رو بتونی بگیری.اگه میتونی و میبینی شر نمیشه به اون دو واحد هم بگو که اینجوری شده و اگه قبول دارند قبلی ها رو بیخیال بشید ولی برای قبض جدید سه نفر بهشون اضافه کن. قبلش به خودشون هم بگو که بقیه دیدن شما 7 نفرید و بعد از این هفتا حساب میشید. 

وقتی چیزی نگفتند یعنی براشون مهم نیست و اگرم بگی بعیده قبلی ها رو بتونی بگیری.اگه میتونی و میبینی شر ...

بخدا آدم میمونه. من پدرشوهرم زنده بود میومد خونمون، همسرم می‌بردش حموم پول اب بیشترمیدادم. مگه میشه آدم اینقدر بی ملاحظه. 

سلام منم چند واحدی میشینیم دوروزه اومدیم پول ابو برقو گاز به چه صورته چجوری حساب میشه باید قبض پیامک ...

ببین دقیقشو بخوای حساب کنی بایدروزی که اومدی، بری شماره های کنتور وبرداری وبری اداره ی مربوطه تاحساب کنه برات. ولی من روزشو که نفرجدید میاد برمیدارم تقسیم میکنم، آخرشم به هردوشون میگم 4  5تومن بالاوپایین وحلال هم بکنید. کلاکارسختیه😩😩

ببین دقیقشو بخوای حساب کنی بایدروزی که اومدی، بری شماره های کنتور وبرداری وبری اداره ی مربوطه تاحساب ...

شماره کنتورو از کجا بردارم اینجا فقط کنتور برقش معلومه کنتور ابوگاز نمیدونم کجاس 

شماره کنتورو از کجا بردارم اینجا فقط کنتور برقش معلومه کنتور ابوگاز نمیدونم کجاس

بپرس ازهمسایه ها. آب معمولا جلوی درحیاطه که مشترکه یه ذره دقیق حساب کردنش سخته. ولی گازو برق راحتتره