2777
2789
عنوان

شوهرم بی خداحافظی رفت بی معرفت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 48 پست
بگو همون بزرگتر زنگ بزنه بهش ببینه چی میگه

دلم نمیاد به خانوادش چیزی بگم ،اوناهم گناه دارن ،باباش سکته نکنه🤕

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

جز ورزش چه هنری داره؟ یه دوچرخه میفروختید پول دستش میومد می‌رفت .

کارای جوشکاری ، حاظر نیست چیزی بفروشه

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه مهربونی .تو این سایت اذیت میشی 😢

نمیدونم چطور خودمو آروم کنم

دلم نمیاد به خانوادش چیزی بگم ،اوناهم گناه دارن ،باباش سکته نکنه🤕

اینکه میخواد به پسرش بگه بیا مسئولیت زنی که گرفتی رو برعهده بگیر،باعث میشه پدرش سکته کنه؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اینکه میخواد به پسرش بگه بیا مسئولیت زنی که گرفتی رو برعهده بگیر،باعث میشه پدرش سکته کنه؟

خانواده اش کاملا میشناسنش و بارها بهش گفتن سر عقل بیا

ولی باز شاید تاثیر داشته باشه پدرش بهش بگه

حتما تاثیر داره.با احترام باهاشون صحبت کن که طرف تو باشن و به شوهرت یاد بدن مرد یه زندگی بودن یعنی چی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

حتما تاثیر داره.با احترام باهاشون صحبت کن که طرف تو باشن و به شوهرت یاد بدن مرد یه زندگی بودن یعنی چ ...

آره خداروشکر خانواده اش طرف من هستند

آره خداروشکر خانواده اش طرف من هستند

خب خوبه پس حتما بگو پیگیری کنن.بهشون بگو نگرانشم بی خبر رفته.

چه مهربونی .تو این سایت اذیت میشی 😢

فداتشم بخدا دارم مث ابر بهار گریه میکنم من عاشق ابجیامم نمیخام هیچ زنی زجر بکشه دورتون بگردم خواهرای عزیزم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

عزیزم مسائلی که عنوان کردی 

بدیهیات زندگی هست 

ایشون موظف هستن که تامین کنند 

تا الان هم این صبوری شما باعث بی مسئولیتی بیشتر همسرتون میشه

به خدا که اگر واقعا به دنبال کار باشن

کارگری هم نون حلال داره 

هر مهارتی بلد باشن یه درامدی هر چند کم خواهند داشت 

همسرت به بلوغ و درک کافی از زندگی مشارک نرسیده

من با قهر و از خونه رفتن مخالفم

اما با تحمل بیجا و دم نزدن مخالفترم 

باهاش تماس بگیر 

صحبت کن 

بخواه برگرده با هم تلاش کنید برای رفع مشکلاتتون 

با سکوت که چیزی حل نمیشه

اگر با خودش به نقطه اشتراک نمیرسی 

از فرد امنی که هر دوتون قبول دارید کمک بگیرید 

میتونه دوست یا خانواده یا مشاور و …. باشه

فداتشم بخدا دارم مث ابر بهار گریه میکنم من عاشق ابجیامم نمیخام هیچ زنی زجر بکشه دورتون بگردم خواهرای ...

درین حد هم خوب نیست .زندگی همه بالاخره بالا پایین داره نمیشه همیشه عالی باشه .ان شالله همسر ایشونم یه کار خوب پیدا می‌کنه و اوضاع مالیشون خوب میشه .ایشونم شاید بره پیش همسرش شمال .زندگی همینه دیگه .

امیدوار باید بود 

چی بگن؟ رفته دنبال کار .یا گیر میاره  یا نه برمیگرده .

من جای شما باشم پیامهای محبت آمیز می‌فرستم و میگم امیدوارم شغل مناسب پیدا کنی من پشتتم .جوهر مرد کاره 😁

تو از پسش برمیایی .حداقل اینکه تلاشتو داری می‌کنی و برای من همین مهمه و ازین صحبتا

؟

اینهمه ورزش میکنید هردو باشگاه براتون مهمه،بوی عرق بعد ورزش چیکار میکنه زمستونا ؟

اونجا دوش میگیره میاد خونه؟

از خودت خیلی زدی ،به نظرم اگه بچهذنداری تا دم طلاق برو بترسونش