2777
2789
عنوان

شوهرم بی خداحافظی رفت بی معرفت🥺

1168 بازدید | 48 پست

ساله از عروسیمون میگذره، تو این سه سال،فصل  زمستون ها حاظر نمیشد یه منبع یا پمپ تهیه کنه که آب گرم داشته باشیم  چون تو شهرستان فشار آب خیلی که،،،همش میگفت بیخیال سه ماه بیشتر نیست ولی درصورتی که ۶ماه هوا سرده و با آب سرد نمیشه دوش گرفت،امسالم بحثمون شد گفتم خودم هزینه اش میدم ولی بی رگ هست و اهمیت نمیده ،،، فقط فکرش دنبال علایق خودشه،فقط فکر ورزششه،هرچی درآمد داره خرج ورزشش میکنه،۸تومن کفش و ساعت۸تومنی ،۴تادوچرخه داره هرکدوم۴۰-۵۰میلیون هزینشه،،،، اصلا به نیازای خونه اهمیت نمیده ،،، حالا خودم هزینه لباسهای خودم و در میارم ولی اون نمیده همشو سریع خرج میکنه و میگه ندارم ،الان سه ماهه بیکاره میگه من دیگه شهرستان نمیرم سرکار و صبح تا شب فقط خونه هست فقط یکی دوساعت دنبال ورزششه، داغونم  وقتی وسایلم رو داشتم جمع میکردم منو دید هیچی نگفت،ساعت دو امروز ظهر  دیروز اومدم خونه بابام و هنوز نه زنگ نه پیام و هیچی نداده،صبح رفتم وسایل باشگاهمو از خونم بردارم دیدم خودشم چمدون بسته که بره شمال (بی خداحافظی) از قبل میدونستم که میخاد بره چون همش میگفت میخام از شهرستان برم و تا اونجا نزدیک به هزار وششصد کیلومتر فاصله است،،،بی خبر و بدون اینکه من اهمیت داشته باشم واسش داره میره، واقعا خندم گرفته،،شایدم شرمنده هست و حرفی نداره ،،،  منم بدون هیچ حرفی سریع ساک باشگاهمو برداشتم و از خونه زدم بیرون ،اونم هیچی نگفت 🙂 پیش بینیتون چیه؟شما چه راهکاری دارید ؟ تجربتون چیه؟ چیکار کنم که عاقلانه باشه ؟؟ بخدا یک هفته حموم نرفته بودم یک هفته هروز بهش میگفتم ، یخ میزدم کمرم درد میگرفت اهمیت نمیداد،منم دیدم اینطور فایده نداره و واقعا بی رگ بازی درمیاره ، حق من سکوت و صبوری نیست،،، درسته زندگی خرج داره و بلندی و پستی داره ولی دست رو دست گذاشتن فایده نداره حداقل سرکار بره تلاش کنه برای زندگی،چسبیده به ورزشش فقط، بی هیچ حرفی اومدم خونمون،الان شوهر منم بدون هیچ سرمایه و پول تو جیبش داره میره ،پول که نداشت سرکار نرفته بود،دست خالی داره میره اونور🤕، اگر چیزی واضح نیست بگید توضیح بدم واستون

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

بچه ها غلط زیاد داخلشه ببخشید عجله ای نوشتم،،

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا... یه چند وقت بمون خونه بابات دیدی خبری نشد یه فکر اساسی بکن

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
.

؟

واقعا که آدم بیخیالیه 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

الان اب سررررد حموووم ؟

کجایین؟ 

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
بیوت؟

مال قبل هست 🙂 واقعا فکر میکردم با بچه آوردن مشکلاتمون درست بشه 

اینکارا فایده نداره باید با یه بزرگتری که میدونی ازش حرف شنوی داری بری سراغ همسرت و حرفها و خواسته هاتو بگی.یعنی چی آبگرم نداری آخه؟!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

الان اب سررررد حموووم ؟کجایین؟

نمیشه واقعا حموم کرد😔