2777
2789
عنوان

به نظرتون ازدواج کنم😮‍💨

1974 بازدید | 146 پست

بیست سالمه دانشجو ام برام ی خواستگار اومد 

۲۵ساله حقوق ماهی ۴۰ میلیون ماشین دنا پلاس خونه هم داره 

چون میدونم ازدواج کنم از درس باز میشم و باید بشینم خونه بچه داری کنم 

به نظرتون ردشون کنم یانه ؟

میترسم دیگه کیس خوبی گیر نیاد برام 

بعد خودمم قیافم بعد نیست ولی اطرافیانم میگن خوشگلی 

نمی‌دونم واقعا خیلی سرگردونم 

از ی لحاظ تنهایی هم اذیتم می‌کنه چون اهل دوستی با جنس مخالف هم نیستم

مامان و بابام هم خیلی خوب اند میگن هرجور خودت دوست داری تصمیم بگیر بابام میگه اگه تا اخر عمرتم پیش من باشی خرجتو میدم 

۲۰ سالته لعنتی یه ذره صبر کن یه ذره پیشرفت کن بعد

الان خیلی بچه ای

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسال باهم در ارتباط باشین

زرتی عقد نمیکنن برن تو خونه که

تا اونموقع دانشگاهتم تموم میشه

اون طرفم بیشتر میشناسی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مگه تا ازدواج کردی بچه دار میشی!!!!!نه بابا اینجوری نیس تازه تمرکزت بیشتر میشه برا من که اون دوترمی که متاهل بودم بهترین روزای دانشگاه بود دیگه نه کسی طرفم میومد نه خواستگار بود هی بخوام فک کنم صحبت کنم هم اینکه اساتید هوامو داشتن 

من همسن ایشون بودم پسرم دوسالش بود

خب اشتباهه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خوب تحقیق کن مشاوره برین رفت امد کنین و اکه دوستش داشتی ازدواج کن موردای خوب الکی رد نکن با ازدواجم میتونی پیشرفت کنی و‌موفق بشی اگه درست انتخاب کنی

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨