2777
2789
عنوان

از دست شوهرم دوست دارم همین الان خودکشی کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 77 پست

چه کیوت😂

منم همین کرم رو دارم با بچه ها

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک کردم چی شده

حتما باید خیانت کنه کتکم بزنه له و لوردم کنه 

به این میگید مشکل؟

من استرس زیادی دارم بچه پیشمه 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

واییی شوهرت فقط🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

با توجه به اسم کاربریتون واقعا لایق این لقبه😅

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

چه مادری که بچه اش را پیش کسی که تجربه نداره گذاشته.

نگران نباش بیدار شد شیر براش درست کن بعد یکم بقلش کن 

چیزهای سرگرم کننده نشونش بده.

فقط به شوهرت بگو بیدارش نکنه زوری چون بدخواب میشه گربه میکنه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
حتما باید خیانت کنه کتکم بزنه له و لوردم کنه به این میگید مشکل؟من استرس زیادی دارم بچه پیشمه

آخه خواهر من نوشتی از دستش دوس دارم  خودکشی کنم خب ترسیدم...بعد بچه ده ماهه سخت نیست که‌.فقط باید باهاش بازی. کنی و حواست بش باشه.یه شیشه شیرم بده بخوره و تمام

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
ممکنه بیدار بشه غریبگی کنه .....

وای دقیقاااا

من واقعا میترسم 

میدونی چند ساله بچه تو فامیل نداشتم اصلا عادت ندارم🥲

خیلی کوچولوعه. ماشالله خوشگلو نازه  باور کن اون گریه کنه منم گریم میاد😂

خودتو بکش واقعا مسئله بزرگیه و نمیشه باهاش کنار اومد فامیل ما برا همین طلاق گرفت🙄😂

عزیزم نامزدت چن سالشه؟ حلقه نشون رو میشه بیینم؟ من چن روز‌دیگه نشونمه نم چ مدلی بگیرم 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

فقط کارای شوهرت🤣🤣

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
آخه خواهر من نوشتی از دستش دوس دارم خودکشی کنم خب ترسیدم...بعد بچه ده ماهه سخت نیست که‌.فقط باید با ...

واقعا همینه 

ببین عزیزم من سالهاست بچه به این اندازعه تو اطرافیان نداشتم ترس زیادی دارم‌ یه وقت کاری نکنم یا اتفاقی نیوفته