2777
2789

دکترم احتمال زایمان زودرس داد برام بتامتازون نوشت چهارشنبه سه تاشو پنجشنبه سه تاشو تزریق کردم.... از اون روز حرکتش کم شده نوار قلب هم گرفتم خوب بود قبلا خیلی فعال بود الان خیلی حرکتش کم شده... یعنی دوباره مثل قبل میشه؟ شبا خواب ندارم از نگرانی کاش نمیزدم آمپول لعنتی رو😞

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سه تا زدم 

اره یذره کم ترشد

البته من پسرم خیلی کم بودحرکاتش

یه دوسه روزی فکرکنم اینجوری میشه بعدش خوب میشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

کسی مثل من بوده؟ بچش مشکلی براش پیش نیومده؟

من

نگران نباش چند هفته ایی؟ 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

این امپول باعث میشه جنین ۲روز بخوابه و خیلی کم حرکت کنه،منم زدم،دیدم حرکتش کم شده رفتم بیمارستان نوار قلب گرفت گفت خوبه بخاطر این امپول خوابه،ولی حتما باید حرکت داشته باشه مهم نیست ضعیف باشه

این امپول باعث میشه جنین ۲روز بخوابه و خیلی کم حرکت کنه،منم زدم،دیدم حرکتش کم شده رفتم بیمارستان نوا ...

حرکت داره ولی مثل قبلش نه. الان بچتون سالمه؟ 

این آمپول یکم بچه رو تنبل میکنه ولی لازم بود بزنیش برا ریه بچست درست میشه صبر کن نگران نباش دو سه رو ...

انشاالله مرسی عزیزم