2777
2789

سلام خانوما من ۲۴ هفته هستم رفتم دکتر بعد از ۵ هفته ۵ کیلو اضافه کردم دکتر خیلی حرف بم زد گفت خیلی خطرناکه چرا انقد زیاد شده و اینا بعد یه سونو رشد برام نوشت همون لحظه انجام دادم ک همه چی طبیعی وخوب بود ی ازمایشم برام نوشت الان اومدم برا گلوکز میخوام بدونم اون سونو رشد جز روتین بارداریه یا شما انجام ندادید؟

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من ۱۶ هفته و ۲۸ هفته سونو انجام دادم. احتمالا بخاطر اضافه وزن زیادت بوده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کل بارداریم ۲۰ کیلو اضافه کردسونو ندادمولی ازمایش های مختلف دادمهیچ مشکلی نبودشما که سونو دادی پس ...

من الان ۶ ماهمه ۸ کیلو اضافه کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

سلام خانم، من هفته ۳۰ هستم. من تو ۲۴ هفته سونو انجام ندادم، برام سونو نوشت که تاکید کرد تو ۳۰ هفته انجام بدم، شما افزایش وزن ت زیاد بوده، بخاطر همین سونو انجام داده. تا حالا تو آزمایش هات، قندت بالا نبوده؟

سلام خانم، من هفته ۳۰ هستم. من تو ۲۴ هفته سونو انجام ندادم، برام سونو نوشت که تاکید کرد تو ۳۰ هفته ا ...

نه قندمم ۸۰ بوده . ممنون از شما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هفته ۳۷ هستم تا الان ۲۳ کیلو اضافه کردم دکترم فقط میگفت زیاده مراقب باش ولی خب من خیلی هم نمیخورم ولی کلا از همون ماه دوم افزایشم شروع شد. سونو ۲۸ هفته و ۳۴ هفته  فرستاد دوبارم دیابت دادم اوکی بوده . 

اگه سابقه دیابت داشته باشید اجباریه. من دو تا مرحله اولو دادم مشکلی نبود و گلوکز لازم نبود بخورم

من ماهی چهار کیلو اضافه می کردم. چون لاغر بودم از قبل مشکلی نبود ولی ماه های آخر دکترم دعوام کرد دیگه😅