2777
2789
عنوان

خونه زنداداش یاخونه مامانم اینا😕

280 بازدید | 16 پست

من عروس راه دورم خونمونم شهرستانه کلاهمسرم هیچکسواونجانداره مامانم باداداشم همسایس خونشون ویلایه بعدماکه میریم کارهمسرم طوریه که خیلی دیرمیرسیم مثلا۱۲شب ایناداداشم اصرارداره که بریم خونه اوناچون بزرگتره خونه روشب خالی میکنن زنداداشم میگه زشته خجالت میکشم ازهمسرت میگم جایه داداشته میگه نهه اینباردیگه گفتم ماخونتون نمی یایم میریم خونه مامانم اینااینشکلی درست نیست داداشم ناراحت شد😕😕😕😕😕😕😕😕😕

آخهه صبحش که بلندمیشیم اصلانمی یان اونجایه چایی یه میوه ی اصلامیریم خونه ی مامانم اینا😑😑بعدخودشون می یان ۳روزکامل میمونن همسرم روچشامش میزارتشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی خودشون از خونه میرن؟؟ چه کاریه برو خونه مامانت

آره کارزشتی میکنن میگن جلوشوهرت خجالت میکشم گفتم پس چجوری ۴روزمی مونی خونمون بعدبه شوهرم میگی ماروببربگردون😑😑😑

چقد بی فرهنگه خونه ما شما میاد از شوهرت خجالت نمیکشه؟!از سیاستشه که ازتون پذیرایی نکنه صبحشم پاشین ب ...

آره دیگه ازاین به بعدمیریم خونه ی خودمون بعدجالبه خونه پدرم بهم تعارف میکنه😑😑🤣🤣من برگشتم گفتم کسی که باید تعارف کنه منما

متوجه نشدم داداشت میگه بیاید خونه من بعد زن داداشت میگه از شوهرت خجالت می کشم از خونه میرن بیرون ؟؟

آره میره خونه مامانم اینامیخوابه بعدیباربه بابام گفته بودخونه نیاپسرت خونه نیست😑

آره کارزشتی میکنن میگن جلوشوهرت خجالت میکشم گفتم پس چجوری ۴روزمی مونی خونمون بعدبه شوهرم میگی ماروبب ...

اکه واقعا جوابشو دادی دمت گرم 

دیگه هر موقع گفتن می خوابیم بیایم بهانه بیار نزار بیان 

خودن بلدن پس دادن بلد نیستن 

آره میره خونه مامانم اینامیخوابه بعدیباربه بابام گفته بودخونه نیاپسرت خونه نیست😑

این از اون عروساس 

یعنی دقیقا با اومدن تو خونه مامانت اونم خودشو مهمون میکنه مادرت باید برای همه غذا درست کنه 

این از اون عروساس یعنی دقیقا با اومدن تو خونه مامانت اونم خودشو مهمون میکنه مادرت باید برای همه غذا ...

بهترین ظرفابرامهمونایه خودشه 🤕🥺🥺آخهه من جزاونجاکسیوندارم که دلم میشکنه باررفتاراشون غریبم 

عزیژم اونا شعور ندارن شما کسی رو زحمت ننداز برو خونه مامانت داداشا خواهرشونو دوست دارن ولی زن داداشا مه شوهر من همیشه برا من تعیین تکلیف می کنه مهمونی برگیزار می کنه ولی اصلا مشورتی با من نمی کنه خدارو خوش نمیاد به نظر من این ظلم که بخوای بری سفرو تفریح بعد زحمتتو بندازی روی گردن عروس