2777
2789
عنوان

من دوباره یه چیز خریدم که

| مشاهده متن کامل بحث + 4379 بازدید | 191 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم آخه چی به ذهنت اومد اینو خریدی،من اصلا عادت ندارم ازکسی ایراد بگیرم ولی اینو حتما عوض کن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ببین خو گذاشتم

دیدم اسی کت تکش قشنگه اگه یارو پس نگرفت پایین تنش رو جدا کن کتش رو استفاده کن 

این لباس استایل خودش رو داره ژورنالش رو میدی حداقل ببین با چی ست شده 

اوصولا این لباسها دکمه رو نمیبندن 

۷ماهه منتطر بودم خانومه از این بیاره دیگه نداره از این ینی راهی نیس ببرم تعمیر اینا؟نخند بهم☹🤣

ن بابا چ خندیدنی

چسب آکواریوم بخر بزن درست میشه ولی نمیدونم بتونی چایی بزنی یا ن چون اب جوش باید بریزی 

ولی کلا چسب اکواریوم خیلی خوبه یا از اون چسب ها ک دور سینک ظرفشویی رو دوقاب میکنن باهاش

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
😭داغونم الان .اخه میدونی خواهرشوهرم ودخترش باهام بودن هی گفتن بردار قشنگه

داغون ماییم ک ۷صفحه اومدیم جلو ی عکس ندیدیم ملتو اسکل کردی خب گو هو بزار دیگه مسخره انگار میخواد فیلم پو رن بزاره نازو گوز میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دیدم اسی کت تکش قشنگه اگه یارو پس نگرفت پایین تنش رو جدا کن کتش رو استفاده کن این لباس استایل خودش ر ...

اخه من کوتاه نمیپوشم کتم جدا کتم باچی بپوشم؟🥲وای خدا چ غلطی کردم ب این احمقا گوش دادم