2777
2789
عنوان

مهمون داشتم بقیه غذاشو گذاشت توظرف برد

| مشاهده متن کامل بحث + 3485 بازدید | 104 پست
حتنا زیاد میره خونشونمیگن حرف راست رو از بچه بشنو😐😂

آره بابا روزی ۲ بار 😂 یک بار صبح یک بار عصر 

چون نزدیک هم بود خونه هاشون

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

اقا بزارید من داستان خودمو بگم

ما عید نوروز خانواده همسرمو دعوت کردیم شمال 

۷روز تو ویلامون بودیم

خلاصه که من سنگ تمام گذاشتم

بندا خدا خواهر شوهرم یه بار باهامون اومد خرید، گفت من خرید هایپر حساب کنم که من نذاشتم

بعدش اومدیم تهران گفتن ما شام میاییم خونتون اما باید مهمون ما باشید

منم اخلاق اینارو میدونستم اهل ریس بازی و منت هستند

قرمه سبزی و سالاد و دسرمو درست کردم

اومدن اقا از همون اول مادر شوهرم

اومد تو اشپزخونه

در یخچال باز میکرد،در کابینت  باز بسته میکرد ،دستور میداد چایی بیارین

کیک بیارین

اجیل به همه تعارف میکرد ،اصلا یه وضع تابلویی که انگار میخوان شام مارو بدن صاحب خونه اند

خلاصه موقع شام همسرم کباب هم سفارش داد تا خواهر شوهرم

خواست تو اسنپ فود بزنه و حساب کنه

من نذاشتم هر چی به دست و پام افتادن

یه چشم غره به همسرم رفتم و خلاصه شامم خودممون حساب کردیم

اقا بعد اون عین مهمون رفتن نشستن تا اخرش صداشون درنیومد ،خلاصه تدبیر من این بود من اینهمه زحمت کشیدم خورشت و سالاد دسر درست کردم پذیرایی کردم بعد منت کباب رو سر من بزارن بگن شام خونه پسرمون رفتیم، خودمون شام سفارش میدیم.کل زحمت منو بی ارزش کنن 

این تجربه ارو اسی بگیر

یه مرغ ارزششو نداشت که بگی اونا بیارن کلی هم خودت تدارک دیدی که  زحمت وارزش مادی و معنویش از مرغی که اونا اوردن بیشتر بود

دفعه بعد از هیچ کسی قبول نکن و خودت مهمونی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا هر دفعه میبینم بچه خواهرم اعصابم به هم میریزه عین پیرمردها که دندون نداره شده تازه استخون لثه ا ...

از خدا میخوام مشکلشون حل بشه و سلامتیشو به دست بیاره طفل معصوم♥♥ آمین. 

خواهش میکنم گلم

خدا رحمان و رحیم حتمااا به خواهرتون رحم میکنه♥

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

استاتر جاری من یه پودر کیک اورد خونه مون براش درست کنم بلد نبود خودش بعد روغن وتخم مرغ هم خودم زدم بهش چنان بویی هم پیچیده بود تو خونه گفتم خب حالا دور هم میخوریم بچه هام هم منتظر بودن یه تکه بدم بهشون بعد که آماده شد گفت بزارش تو یه ظرف ببرم فلانی که از سر کار میاد هر روز یه تکه بخوریم  شوهرش میگفت یه تکه نداد دست بچه هام دخترم هم دائم میگفت ها ولی نمیداد خیلی بیشعور بود فرداش آش درست کردم اومد خونه مون کیک هم درست کردم گفتم بچه هام دلشون خواست میخواستم براش نیارم پسرم گفت مامان بزار کامل ببرم بزارم جلوش تا خجالت بکشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
از خدا میخوام مشکلشون حل بشه و سلامتیشو به دست بیاره طفل معصوم♥♥ آمین. خواهش میکنم گلمخدا رحمان و رح ...

قربونت عزیزم 💜

ای وای من. چی کشیده بی زبون بچه؟؟؟؟؟

آره عزیزم الان اسم شمال میگه دیگه نیارین خواهرم که عشق شمال بود میگه جنگل ودریا جلو چشمم سیاه شدن دیگه 

استاتر جاری من یه پودر کیک اورد خونه مون براش درست کنم بلد نبود خودش بعد روغن وتخم مرغ هم خودم زدم ب ...

اونوقت ادعای زرنگیشون هم میشه! 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...