2777
2789
عنوان

مهمون داشتم بقیه غذاشو گذاشت توظرف برد

| مشاهده متن کامل بحث + 3485 بازدید | 104 پست
با این گشنه ها نگردید، چون همیشه گشنه میمونین ث بهتونم خوش نمیگذره.

خواهرم با یکی از همین گشنه ها رفت مسافرت البته شوهرش اصرار کرد گفت دیگه پول گذاشتیم رو هم که یکی بشه مادر خرج گفت بچه اونا نمیخورد ولی بچه ما میخورد خانمش هی میگفت وای مامان بخور ببین فلانی چقدر میخوره گفت همش چشمش به دهن بچه ام بود گفت فرداش بچه ام اصلا به ۵ دقیقه نرسید افتاد تو دره تمام دهنش از داخل پاره شد لثه جدا شد دندون هد جلو کانل از ریشه در اومد ۸ سالشه دندون دائمی هم بود باورت نمیشه این بچه یه دونه خش به صورتش نیافتاد ولی از داخل داغون شد درسته حادثه بوده ولی چشم ونظر هم ناثیر داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وا عزیزم نزاره اینهای دیگ شام بخورن ک اون ببره خونه بده به بچش

خب آخه خودشون نخوردن اینطور که میگه!!!!شاید اصلا اون خانم فکر کرده اینا دوست ندارن گفته اگه بذارم هم نمیخورن!!!البته که من با کارش موافق نیستم ها ولی دارم میگم شاید علت این بوده

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید قبول نمیکردن ، میگفتن نه خودمون میگیریم و درست میکنیم، اینجوری بهتر بود و منت مهمون بر سر میزبا ...

ادم بیخودی حرص نمیخوره کسایی هستن ک حرص بدن

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری

ماعم یکی از فامیلامون هس هروقت میاد خونمون با اجازه خودش یچیزی جنع میکنه برداره چند وقت پیش میخواست گلدونامونو ببره

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

والا من رازی نیستم شوهرش اسرار میکنه خانومم تنهاس وگرنه من همیشه میگم باکسی ک از خودت بالاتره باید ر ...

عزیزم توجه نکنین

من یک بار خونه دایی بزرگم بودیم

دایی کوچیکم ناهار اومدن اونجا

و شخصا و حضورا همه رو برای شام دعوت کردن... 

شب رفتیم، خانم عنچوچکش سه چهار ظرف پر قرمه درست کرده بود و دو دیس کوچولو برنج

بچه کوچیکای جمع برنج و کشیدن تمام شد! در این حد، مام فقط قرمه خوردیم

زنداییم با لبخند گفت من برم برنج دم کنم دوباره!  مام گفتیم نه ممنون

قرمه خالی خوردیم 

و الان پنج سال خونه دایی کوچیکم نرفتم

هم شعور زنش کمه هم تا باشه مارو مسخره خودش نکنه! 

شماهم به حرف شوهرت گوش نده

این دوستیا بدرد نمیخورن. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
فک کنم مرغ هم برا این آوردن که زیر منت نباشن و نخوان دعوت کنن باز😐

ن بابا دعوتم میکنن ولیوقتی میریم یه داستانه مثلا میگه وقتی گشنتون شد بگین غذابیاریم ماهم رومون نمیشه میکشه ب ۱۱.۱۲شب وقتیم میاره انقدر نگامیکنن کوفتم نمیخوریم هی میگه غذاچطور بود خوب بود بد بود؟

خب آخه خودشون نخوردن اینطور که میگه!!!!شاید اصلا اون خانم فکر کرده اینا دوست ندارن گفته اگه بذارم هم ...

اها 

اسی میگ دختره نمیذاشته شوهرش سیخ بکشه مرغ هارو خب منم جاشون بودم نمیخوردم دیگ از گلوم پایین نمیرفت

کاربری دست من و دوستمه

شماهم نگفتی برنج مال خودمو‌نه؟ شوهرت نگف آره بابا مال خودمونه دیگه🤣

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

خواهرم با یکی از همین گشنه ها رفت مسافرت البته شوهرش اصرار کرد گفت دیگه پول گذاشتیم رو هم که یکی بشه ...

اوه شت، موهای تنم سیخ شد😶😶😶

خااااک تو سرششششششش چه بخیل!!! 

من نمیدونم چشمهای اینا از جنس چیه، حالم بهم خورد🤦🏻‍♀️

واقعا قضیه پول نیست، اگه طرف نداره واقعا مهم نیست

اما با اینکارا حس زرنگ بودن بهش دست میده

خیلی بدم میاد😶

میکشم بزودیمیدونی من یکم رودروایسم ودلم میسوزه همیشه زخمم میخورم ولی ادم نمیشم

دور از جون😂 جلوی ضرر و از هرجا بگیری منفعته... 

از بچهه ناراحت نشو.

من بچه خواهرشوهرم اینطوریه...

جایی دعوت بودیم دائم میگفت خاله  عموی من شمارو دعوت کرده هاااا... یا یه جعبه شیرینی میارن دیگ ذوووق، خاله اینو ماخریدیم.

بعد چشم هم نداره دختر من چیزی داشته باشه، بگ فلان چیزو‌ دارم‌به همه میگ دروغ میگ نداره نه نه...

ولی بچه س...

ن بابا دعوتم میکنن ولیوقتی میریم یه داستانه مثلا میگه وقتی گشنتون شد بگین غذابیاریم ماهم رومون نمیشه ...

از قصد این کارو میکنن که نیاید ، ولی تا وقتی اونا میان شمام پررو باشین چرا روتون نمیشه به شوهرت بگو بگه مردیم از گشنگی خانوم پس این غذات کی اماده میشه🤣

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹