2777
2789
عنوان

مهمون داشتم بقیه غذاشو گذاشت توظرف برد

| مشاهده متن کامل بحث + 3490 بازدید | 104 پست

من اصلا با دوست جماعت رفت و آمد نمیکنم 

یه مدت با دوتا از دوستای همسرم رفت وآمد داشتیم مدام حرف و حدیث و داستان داشتیم 

یه خونه و زندگی به لباس به همه چی دقت میکردن انگار اومدن خونه و زندگی و لباس منو بخرن 

اگر یبار اونا دعوت میکردن ما نمیرفتیم یه داستان توش بود که فلانی گداست نیومده که نخواد پس بده اگر میرفتیم منتظر بودن انی دعوت رو پس بدیم ماهم خب شاغل بودیم یکم دیر و زود میشد بازم پشتمون حرف بود 

یه تایم دست همسرم خالی بود چقدر پشتمون حرف دن که دعوت نمیکنه نمیاد وقتی دعوت میکنیم خلاصه منم کلا هر دوشونو قیچی کردم تموم شد رفت اخه رفت و آمدی که توش به آدم خوش نگذره و این داستان توش باشه فقط آرامش آدمو بهم میزنه زیادی گرونه برامون 

از بچهه ناراحت نشو.من بچه خواهرشوهرم اینطوریه...جایی دعوت بودیم دائم میگفت خاله عموی من شمارو دعوت ...

اینا از بچگی زاتشون معلومه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا با دوست جماعت رفت و آمد نمیکنم یه مدت با دوتا از دوستای همسرم رفت وآمد داشتیم مدام حرف و حدی ...

ببین این رابطه ها همیشه عواقب داره قدیم کمتر بود الان زیاد شده ادم فقط باید باخانواده اش رفت و آمد کنه منم 8سال ازدواج کردم باهیچ دوستی رابطه نداریم کلا اینجور رفت و آمدها رو به هیچ عنوان قبول ندارم  

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ببین این رابطه ها همیشه عواقب داره قدیم کمتر بود الان زیاد شده ادم فقط باید باخانواده اش رفت و آمد ک ...

ماهم ۱۷ ساله ازدواج کردیم نه من دوستی دارم نه شوهرم تنها جایی که ما میریم خونه مادرم خواهرم برادرم هست همسر هم بره خونه خانواده اش میریم نره منم نمیرم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

ما یدونه از اینا اطرافمون داریم سر سفره برا بچه اش که اصلا هم اهل غذا نیست یه بشقاب خیلی پر غذا می‌کشه بچه ام یه قاشق میخوره و دست نمیزنه ایشون هم ظرف می‌کنه و می‌بره یعنی این کاره همیشگیشه 

بخدا هر دفعه میبینم بچه خواهرم اعصابم به هم میریزه عین پیرمردها که دندون نداره شده تازه استخون لثه ا ...

طفلک معصوم😢خدابحق علی چشم آدمای حسود روکورکنه که چشم دیدن یه بچه روندارن خدابزنه به کمرشون

ببین این رابطه ها همیشه عواقب داره قدیم کمتر بود الان زیاد شده ادم فقط باید باخانواده اش رفت و آمد ک ...

ماهم بعد اونا نه خودم دوستی داره دیگه نه همسرم 

اونا خودشونم فهمیدن من پاشونو بریدم خودم چشمای همسرم رو باز کردم که اینا به درد نمیخورن 1 سال هم نشد ما با اینا دوست بودیم 

عواقب هم داشت برامون خیلی فضول  دخالت کن بودن 

طفلک معصوم😢خدابحق علی چشم آدمای حسود روکورکنه که چشم دیدن یه بچه روندارن خدابزنه به کمرشون

چی بگم 😥اصلا این آدم و من یه بار دیدم به خواهرم گفتم این حسود پر انرژی منفی هست اصلا تیپ ومرامش به شما نمیخوره برا تولد بچه اش هم دعوت کرده بود اومده بود انگار به این زن تافت زده بودن پر انرژی منفی بود خواهرم خوشگله و پر از انرژی این برعکس بود 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یه لقمه نون پنیرم میگرفتی واسه شون تو راه بخورن ضعف نکنن😂😂😂😂

😂😂

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

ببینید آدمای غریبه رو نمیشه به هیچ عنوان قضاوتشون کرد

این حرف شعار نیست واقعا

چون شما اصلا نمیتونید بدونید که اون شخص توی چه شرایط و فرهنگی رشد کرده و تربیت شده

اصلا نمیتونید متوجه بشین اصول و آداب رفتارشون چجوریه، یا اگه متوجه بشین شاید اصلا واستون قابل درک نباشه

آدما خیلی خیلی میتونن متفاوت باشن

به آدما تنهااز دریچه دیدگاه و نگرش خودمون نگاه نکنیم

شاید یه رفتاری که از نظر ما عادی باشه از نظر بقیه زشت و قبیح باشه و بالعکس

واقعا هیچوقت هیچ آدم غریبه ای رو با دیدن یک رفتار قضاوت نکنیم و بهش برچسب نزنیم

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
ن بابا دعوتم میکنن ولیوقتی میریم یه داستانه مثلا میگه وقتی گشنتون شد بگین غذابیاریم ماهم رومون نمیشه ...

ببخشید ی موقع به دل نگیری  ولی دیگه مقصر خودتونید با شوهرت صحبت کن و کلا تقریبا واضح ارتباط رو قطع کنید زنگ زدن گفتن می خوایم بیایم هر بار بگین یجایی هستین تا ی وقت دیگه  گفتن چرا نمیاین بگین اگر جور شد    

ببخشید ی موقع به دل نگیری ولی دیگه مقصر خودتونید با شوهرت صحبت کن و کلا تقریبا واضح ارتباط رو قطع ک ...

پارسال قطع کردیم کامل باز اومد اسرار 

ولی دیگه قطعه 

از ادمایی ک سطح رفتارو اخلاقشون پایینه خوشم نمیاد

ببینید آدمای غریبه رو نمیشه به هیچ عنوان قضاوتشون کرداین حرف شعار نیست واقعاچون شما اصلا نمیتونید بد ...

متوجه منظورتون میشم  ولی من مسئول مدل رشد و تربیت بقیه نیستم اینجور ادما فقط آسیب میزنن و‌معمولا اصلا نمی خوان تغییر مثبتی کنن پس لزومی نداره من شخصا برای ارتباط با این آدم ها خودمو اذیت کنم 

پارسال قطع کردیم کامل باز اومد اسرار ولی دیگه قطعه از ادمایی ک سطح رفتارو اخلاقشون پایینه خوشم نمیاد

خوش اومدن ی طرف به ادم اسیب میزنن دقیقا تجربه کردم اینو