2777
2789
عنوان

مهمون داشتم بقیه غذاشو گذاشت توظرف برد

| مشاهده متن کامل بحث + 3490 بازدید | 104 پست

خب یه مرغ برا حداقل چهار پنج نفر فکر نکنم چیز زیادی مونده باشه،🤔 نهایت چهار پنج تیکه جوجه بوده برده خب شاید بچش اذیت می‌کنه بعدا چیزیم تو خونه نداشته میخواد بده اون بخوره!!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بودم دیگه دعوتشون نمیکردم 

نمیزاشتم بیان خونمون 

الانم یکی از دوستای شوهرم باهاش رفت و آمد داشتیم 

گفتیم هر سری که میریم بیرون هر دفه یکی غذا بگیره 

حساب کنه دفه آخر که رفتیم بیرون شوهره من حساب کرد 

درسته شام نبود و رفتیم همینجوری یچی خوردیم ولی 

بلاخره شوهرم حساب کرد دفه بعدی نوبت دوستش بود 

که حالا یه اتفاقایی افتاد وقت نکردیم یمدت بریم 

بعد دوستش پیام داده که کی میای بریم بیرون مارو مهمون کنی من گشنمه و از اینجور حرفا 

خداروشکر دیگه چندوقتیه ندیدمشون 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مهمان گفت ما مرغ نیاریم تو فقط درست کن

باید قبول نمیکردن ، میگفتن نه خودمون میگیریم و درست میکنیم، اینجوری بهتر بود و منت مهمون بر سر میزبان نبود 

چه مهمون های گشنه و بی فرهنگی هم بودن!!  خب بعدا اینا رو دعوت میکردن و اون موقع مرغ میگرفتن و تو خونه خودشون درست میکردن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خب یه مرغ برا حداقل چهار پنج نفر فکر نکنم چیز زیادی مونده باشه،🤔 نهایت چهار پنج تیکه جوجه بوده برده ...

وا عزیزم نزاره اینهای دیگ شام بخورن ک اون ببره خونه بده به بچش

کاربری دست من و دوستمه

با این گشنه ها نگردید، چون همیشه گشنه میمونین ث بهتونم خوش نمیگذره.

والا من رازی نیستم شوهرش اسرار میکنه خانومم تنهاس 

وگرنه من همیشه میگم باکسی ک از خودت بالاتره باید رفت وامد کرد 

چقد از معاشرت با این جور آدما بدم میاد رفتار بچه مهم نیست ولی پدرمادرش چقد گدا گشنه ان درکل هیچ وقت ...

ب عنوان ی مادر بچم همچین حرفی نمیزنه چون باهاش حرف میزنم میگم زشته و درک می‌کنه بچه رو نباید ب حال خودش بار بیاری لاقل می‌تونست خیلی ب نرمی ب بچش بگه مامان مرغ ما نیست همگی باهم میخوریم ببره پیش خودش ینی چی بچه نذاره مرد گنده مرغ رو سیخ بکشه

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا پسرام صلوات بفرستید💖💖💖