2777
2789
شاید رعایت نکردیچون خودمم الان یه کیلو برگشته پنجشنبه جمعه رژیمو رعایت نکردم

یعنی فقط بخاطر دو روز غذا خوردن؟ والا راستش مامانم عدس پلو درست کرده بود خیلی خوب بود من زیاد خوردم دو وعده. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناشتا وزن کشیدی؟ با لباس کم؟ بیرون روی داشتی؟ غذای نفاخ نخوردی؟!

نه راستش. دیشب که شام خوردیم، اب خوردم، صبحم یکم اب خوردم، تقریبا یه لیوان چای و یکم نون سنگک. وزن لباسم چهارصد تا پونصد گرمه که کم کردم. 

نه راستش. دیشب که شام خوردیم، اب خوردم، صبحم یکم اب خوردم، تقریبا یه لیوان چای و یکم نون سنگک. وزن ل ...

عزیزم باید قبل صبحانه وزن کنی

نان سنگک و اب وزنتونو برده بالاتره

وزنتون درست نیست 

همیشه ناشتا 

و بدون لباس یا نهایتا با نیم تنه ای چیزی برو رو ترازو تا وزنت دقیق باشه

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
اینجوری میشم انگیزمو از دست میدم. تو چند کیلویی؟

من وزنم زیاده 

رسیده بودم به هشتاد دیروز رعایت نکردم الان وزن کردم شدم 82

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

من وزنم زیاده رسیده بودم به هشتاد دیروز رعایت نکردم الان وزن کردم شدم 82

خوردن شکر و قند و فست فود خیلی رو وزن تاثیر داره. 

منم سه روز پیش خوشحال بودم وزنم کم شده نشستم به دل سیر صبح و شب عدس پلو خوردم باز رفت بالا☹️😂😢🙂

خوردن شکر و قند و فست فود خیلی رو وزن تاثیر داره. منم سه روز پیش خوشحال بودم وزنم کم شده نشستم به دل ...

😂😂

شوهر من دیروز گفت می‌خوام برات معجون درست کنم چهاااار تا بستنی ریخت داخلش به یه عالمه موز و اینا قشنگ انگار رژیم چاقی گرفته بودم

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

حتی یک وعده پرخوری ام مبتونه وزنو ببره بالاتر   چون معده و روده ها پر و سنگین میشن   بعدم هبچکس وزن ثابتی نداره  همه یه بازه ی وزنی دارن    خود من از ۶۰تا ۶۳ متغیرم بستگی داره زیاد بخورم یا کم    پس ناامید نباش