2777
2789
عنوان

اگه مادر شوهرتون قشنگ نشون بده که از شما خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خونواده همسرم اینطورین باز تو خواهر شوهرت درکت می‌کنه منم همیشه احترام میزارم ولی انگار شغلشون اذیت کردنه اینجور آدما سرتا پا عقده ان درست بشو هم نیستن خودتو خسته نکن

حرفایی بهم زده اگه بگم باورت نمیشه حتی اون لحظه هم بهش نگفتم این چه حرفی بود میدونی آدم وقتی خوبی می ...

بله درسته،چی میتونه بگه آدم من که کلا لال میشم اون لحظه،واسه من شوهرم نیست اینارو میگن وقتی هست خیلی باهام خوبن،خیلی پرسیاستن یدفعه به شوهرم گفتم چیا میگن خیلی عصبی شد بعد که معلوم شد رفته باهاشون حرف زده اومد به من گفت اونا صلاحتو میخوان برداشت تو اشتباس😑

منم خونواده همسرم اینطورین باز تو خواهر شوهرت درکت می‌کنه منم همیشه احترام میزارم ولی انگار شغلشون ا ...

هم خواهر شوهرم هم برادر شوهرم هم نوه هاش همه درک میکنن

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

من هم تو  شرایط شمام 

دوران عقد اونقدر بهم بی احترامی شد که حد نداره

منم بلد نبودم چکار کنم سیاست لازم برا برخورد با آدمای بی شعور رو نداشتم

هر چی بی احترامی میکردن من احترامشون میکردم

همسرم هم که خونشون بود شستشوی مغزی میدادن

بعد عروسی من از شدت استرس و فشار افسردگی گرفتم 

اونقدر از این دکتر به اون دکتر رفتم تا فهمیدم باید از این آدم دوری کنم

الان بهش زنگ نمیزنم در حالی که قبلا از ترس اینکه رابطه م با همسرم رو به هم نزنه یک روز در میون بهش زنگ میزدم

هر وقت می رفتم خونشون هدیه می بردم الان فقط روز مادر هدیه می دم بهش

حتی تعارف نمیزنم بیان خونمون

کم کم خودش داره رابطه ش رو باهام پر رنگ میکنه

ولی از چشمم افتاده به خاطرش هر درد و مرضی رو گرفتم

پرخوری عصبی گرفتم اندام نازنینم رو از دست دادم

خدا از تقصیراتش نگذره بگذره هم من نمی گذرم 2 سال از بهترین روزهای زندگیم رو به خاطر بخل و حسادت نابود کردن مادر و دختر

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

حرفایی بهم زده اگه بگم باورت نمیشه حتی اون لحظه هم بهش نگفتم این چه حرفی بود میدونی آدم وقتی خوبی می ...

به نظرم هم بار که بدی کرد یا رفتار نا مناسب نشون داد همون جا تلافی بکن

وگرنه مثل من اونقدر می ریزی تو خودت که خشم نهفته روح و روانت رو نابود میکنه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

منم کاری می کنم بفهمه منم از اون خوشم نمیاد 

وقتتون رو صرف خوش اومدن بقیه نکنید 

هر کسی هم حق داره از کسی خوشش بیاد یا نیاد 

اما ما هم حق داریم برای شخصیت خودمون ارزش قائل شیم 

من باشم کاری به شوهرم ندارم هر وقت دلش می خواد بره خونه مادرش وعده غذایی بمونه 

اما من هر شش ماه یکساعت میرم سر می زنم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
منم کاری می کنم بفهمه منم از اون خوشم نمیاد وقتتون رو صرف خوش اومدن بقیه نکنید هر کسی هم حق داره از ...

چقدر پیامتون قشنگ بود...وقتتون رو صرف خوش اومدن بقیه نکنید

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند