2777
2789
خیلی بارداری سختی داشتم از اون اول همش تا پا میشدم چشمام سیاهی میرفت و مینشستم بدم ک ب شدت تنبل شده ...

اره عزیزم هربارداری یه مریضی هم با خودش میاره اثرا همینن من تازه سرکار هم میرفتم استرس کرونا رو هم داشتم اخه تو اوج کرونا بود شوهرم بیمارستانی گریه میکردم میگفتم یه چند ماه خونه نیا بیچاره بچه اولم مریض میشد گریه میکردم منم کرونا میگیرم یه ازمایش خون بده تازه خیلی طول سرویکس کمه استراحت مطلقن یا تا اخر ماه حالت تهوع

تو بارداری چون پریود نمیشیم سریع عفونت میگیریم شوهرم باید ک ا ن د و م استفاده کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۳۲هفته ام اخه شما میگی ۳۹هفته ای مگه بیشتر از چهل هفته میشه بچه رو نگه داشت

نه گلم گفتم دکتر وقت سزارین ۳۹هفته زده الان من دقیقا ۳۵هفته و یک روزم امروز

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اسی.  بدنت وشوهرت بگو ماساژبده باروغن بادوم .نمک کم بخور اب زیاد بخور.  خیلی درازنکش پیاده روی کن توخونه روزا دوش بگیر.بعدازظهرنخواب که شب خسته بشی خوابت ببره پشتتم پشتی بزار لای پاهاتم بالشت کوتاه بزار

اسی. بدنت وشوهرت بگو ماساژبده باروغن بادوم .نمک کم بخور اب زیاد بخور. خیلی درازنکش پیاده روی کن تو ...

اخه دکتر گفته راه نرو دهانه رحمم باز شده غروبا هم نمیخابم شبا خابم میبره اما با درد همش بیدار میشم

خداصبرت بده عزیزم.چرا ازدست اادی دلیلش چی بود.

فدات شم عزیزم ممنون.دلیلش مشخص نشد هیچ علامت خاصی نداشتم.نه دردی نه مشکلی هیچی. 

ساعت 4 صبح تکون میخورد من خوابیدم ساعت 12 نوبت دکتر داشتم دکتر میخواست ضربان قلب رو بشنوه نتونست رفتم سونوگرافی اونجا گفتن ایست قلبی بدون دلیل خاص.

ظاهر بچه هم سالم بود نه علائم خفگی داشت نه چیز دیگه. بعدش خیلی پیگیر شدم حتی آزمایش ژنتیکم دادیم مشکلی  نبود.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
اسی. بدنت وشوهرت بگو ماساژبده باروغن بادوم .نمک کم بخور اب زیاد بخور. خیلی درازنکش پیاده روی کن تو ...

لای پامم ک بالش میذارم شبا خابم میبره میندازمش اونور پا میشم میبینم انداختمش پایین از تخت

منم شیش ماهمه حالم از خودم و زندگیم و همه چی به هم میخوره دیگ خواب ندارم اصلا از درد مفاصل و عضله خداااا 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اها ببخشید فکر کردم ۳۹هفته ای

اگه ۳۹هفته بودم ک همه رو شیرینی میدادم اینجا اینقدر کم اوردک نگو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اخه دکتر گفته راه نرو دهانه رحمم باز شده غروبا هم نمیخابم شبا خابم میبره اما با درد همش بیدار میشم

خب راه نرو پس شیرگرم. بخور.  قبل خواب خیلی خوبه غذاهای سرد زیادنخور اگه خوردی چای نبات بخور ازدردهات کم میشه 

خوب میشی نگران نباش اما دنیااومدن بچه سخت تره نمیخوابه بچه .دلدرد رفلاکس .کولیک.حساسیت اووووو راهت ط ...

ب نظرم هیچی بدتر از این نیست ک بدنت سالم نباشه سلامتی بهترین و بالاترین چیز