2777
2789

از وقتی وارد ۷ماه شدم دردای زایمان دارم ی خواب راحت ندارم کمرم قشنگ حس میکنم از پام جدا شده کمر درد شدید دارم بدنم درد میکنه ب هر پهلویی ک میخابم بدنم خاب میره خسته میشم ناخودآگاه طاق باز میشم بد از درد کمر و نفس تنگی با اربده و داد بیدار میشم شوعرم مثل این فلجا جا ب جام میکنه تو خواب خیلی خسته شدم دیگه دوست ندارم شبا بخابم فقط میخام بمیرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل خواهر منی اونم میگفت هر طرف میخوابم خواب میره و میگیره طفلی اونم خیلی عذاب کشید مدام فشار کهیر درد عضله بالاخره تموم میشه غصه نخور 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

واااای با این وضعیت ک ماه اخر بدترت میشه من الان وارد ماه اخرشدم مثل شمام دیشب فقط گریه کردم هق هق میزدم گریه میکردم دکترم وقت داده برای۳۹هفته اما امروز باهاش حرف بزنم ببینم راضی میشه حتی شده ی هفته زودتر زایمان کنم.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ان شاء الله به سلامتی این دوران تموم میشه 

من میخواستم جابه‌جا بشم یا بلند بشم، همسرم دستم رو میگرفت و با بدبختی و گریه بلند میشدم

اما بهتون بگم ماه 7 اینطوریه، ماه 8 باز راحتین

و انتظار ماه 9 خیلی زیاده

از خدا بخاه بارداریو برات اسون کنه 

ی لحظه فک کن بچه چیزیش قرار باشه بشه البته دور از جونت اونموقع قدر همین لحظه ها رو میدونی 

من 5/5ماهع جنینم قلبش ایستاد سقط کردم 14هم ماه قبل 

البته دور از جون شما و نی نیتاز خدا بخاه ساامتی بهت بده و مطمعن باش حالت بهتر میشه