2777
2789
عنوان

میاین درد دل🙃

171 بازدید | 17 پست

اول از همه بگم ۱۶ سالمه و هر شیش ماه یبار بیرون اجازه ندارم برم نه دوستی نه کلاسی نه باشگاهی مدرسه هم تعطیل که سه ساله به اجبار ترک تحصیل کردم هیچ صبح تا شب فقط خونه و کارای خونه و گوشی...

هستین کامل بگم صحبت کنیم راهنماییم کنین؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از بچگی خیلی تجربیات بدی دارم خیلی بد افسردگی مهرطلبی و اظطراب اجتماعی هم دارم و دلم میخاد شخصیتم قوی کنم 

قراره سال بعد تابستون بریم شهر که اونجا میتونم برم مدرسه باشگاه و اینا یجورایی یه زندگی جدید رو شروع کنم دوس دارم تا اون موقع یه کاری کنم مثلا بیماری روحیمو درمان کنم تا اونجا راحت دوست پیدا کنم و ...

الان من میگم تا سال بعد تابستون نه میتونم برم بیرون نه روانشناس پس چیکار کنم خیلی استرس دارم واسه عمرم که سال بعد ۱۷ سالم میشه ولی هنوز زبانم بلد نیستم...

خوب اگه می خوایی بری پس خوشحال باش الان علم پیشرفت کرده با همون گوشی تو دستت می تونی خیلی چیزا یاد ب ...

چی مثلا ؟

زبان که نمیشه

افسردگی اینا هم باید برم روانشناس 

مهارت اینا هم فک نکنم بشه یاد گرفت واقعا

متاسفم کارهای هنری دوست نداری قلاب بافی اینا داخل منزل انحام بدی سرت گرم باشه کسی و نداری مثل عمو دا ...

فکر کردم بهش زیاد استعداد ندارم فک کنم

نه اونا اصلا براشون اهميتی ندارم

چی مثلا ؟زبان که نمیشهافسردگی اینا هم باید برم روانشناس مهارت اینا هم فک نکنم بشه یاد گرفت واقعا

به زبان علاقه داری؟ 

اگه اره آنلاین یاد بگیر 

منم خودم روانشناس خیلی نیاز دارم برم ولی شرایط ندارم تو اینستا کلی پیچ های روانشناسی هست 

ولی اگه می خوایی قوی بشی فن بیانت و قوی کن کتاب زیاد بخون