2777
2789

۷۹۰تومن میخواد ماهانه 

🥺نمی‌دونم چیکار کنم 

وضعیتمون خیلی خوب نیست و خیلی هم بد نیست فقط دستمون به دهنمون میرسه 

زیاد نیست بنظرتون؟

فقط برنامه 

یا برنامه و آزمون ؟

اگه فقط برنامه میده خیلی زیاده به نظرم ولی اگه هم برنامه و هم آزمون میگیره خیلی کمه😅😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من 620 میدم

هر هفته کلاس ریاضی.. اقتصاد.. عربی میزاره برامون

هر هفته جلسه حضوری

برای ارسال گزارش حتما باید عکس تست هایی که زدیم خلاصه نویسی ها و حتی چک نویس ها هم هر شب براش بفرستیم

برنامه اش هم خیلی عالیه واقعا می ارزه

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

همشهریتون هست؟

بله

مجازی هم کار میکنه

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

چ رشته و کلاس چندمی؟ ببین مشاور یه برنامه کلی هفتگی بهت میده و منابع تست رو بهت معرفی میکنه و میگه هرشب گزارش کار بدی. مثلا میگه دوشنبه ریاضی و زیست فصل دو و چهار رو بخون و هر کدوم بیست تا تست بزن. دیگه برنامه ریزی ساعتی با خودته. اگر نمیتوتی برنامه بریزی طبق برنامه راهبردی قلمچی پیش برو. برای منابع هم توی گوگل سرچ کن سایت وصال کنکور  منابع خوب رو معرفی کرده

عزیزم به عنوان کسی که تجربشو داشته میگم 

مشاوره کنکور سر گرم کنیه 

و اکثرا همشون دنبال فخر فروختن از شاگردان دیگشون به تو هستن بیشتر سلامت روانتو بهم میزنن تا کمکت کنم آقا تو امروز مریضی نمیخای درس بخونی از صبح باید دنبال بهانه باشی شب به این مشاورت چی بگی 

بعد رو میاری به ساعت زدن الکی تو برنامت که قطعا با نتیجه آزمونها در تضاده و دیگه مجبور میشی هی بهش دروغ بگی بعد در خودت می‌شکنی 

تو یه روز تلاشتو خیلی می‌بری بالا فک کن مثلا در حد خودت هفت ساعت میخونی 

اون هفت ساعت خوندن برای تو یه رکورد بزرگه اما وقتی شب به مشاورت گزارش کار میدی یه آفرین میگه بعد میگه ولی هنوز تا عالی شدن خیلی فاصله داری .

تو خودت باشی در خودت نمیشکنی ؟

بهترین کار اینه از همون پشتیبانت تا میتونی کمک بگیری 

پشتیبان ها اکثرا دنبال سرگرم کنی هستن که یه زنگی بزنن که توی اون نظر سنگی امتیاز رو بهشون بدی و توبیخ نشن 

ولی تا میتونی از همونا کمک بگیر