2777
2789

خیلی عصبانی میشم وقتی بهش فک میکنم 

خانواده شوهرم خوبن اما از کوچیک ترین چیزی ک برام میخره یا هربرنامه ای ک دارم ممکنه اصلا عملی نشه یا بشه میره براشون تعریف میکنه اونا خوبن ولی اصلا اینجوری نیستن ک همه چیو بگن

قبلا هم بهش گفتم دوس ندارم اینکارو بکنی الان من میخوام برم کلاس رانندگی فقط تو ذهنم بوده و درموردش حرف زدیم باهم

چیزی ک من نسبت بهش فوبیا دارم و نمیدونم تهش اصن از پسش برمیام یا ن؟؟؟ الان ازش میپرسم مییینم ب همه گفته و جلوجلو خبر دارن بهش میگم چرا هم بدش میاد!!!!

خیلی بده خیلی 

باهاش قشنگ صحبت کن شیرفهم بشه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من گواهی ام گرفتم ولی رانندگی نمیکنم هم تنبلیم میاد هم دلهره دارم نکنه تصادف کنم از طرفی خواهر و جاریام و میبینم دلم می خواد ماشین ببرم 🥴😞خیلی حس بدی دارم😶

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

چند بار خیلی تابلو مخفی کاری کن

بعد که شاکی شد بگو چون دلم نمیخواد کل دنیا بفهمن بهت نمیگم

شوهر من یه مدت همینحوری بود بهش گفتم تو مثل بلاگر هستی که همه زندگیشونو استوری میکنن

الانم تا چیزی لو داد صداش میکنم بلاگر خودش میفهمه

پروفایل عکس خودم نیست
چند بار خیلی تابلو مخفی کاری کنبعد که شاکی شد بگو چون دلم نمیخواد کل دنیا بفهمن بهت نمیگمشوهر من یه ...

😂😂😂میگم اینجوری فک نکنه من با خانوادش مشگل دارم یا ادم ناسازگاریم چون هنوز نرفتیم خونه خودمون

من گواهی ام گرفتم ولی رانندگی نمیکنم هم تنبلیم میاد هم دلهره دارم نکنه تصادف کنم از طرفی خواهر و جار ...

اون جسارت رو تو وجودت نیاری شروع کردن هی برات سخت تر میشه شروع کن مشکلیم پیش اومد فدای سرت مگه مردا تصادف نکردن موقع یادگیری؟

ببین عزیزم   یکم جدی باش باهاش تو این موضوع 

هنوز عقدیت بهش خیلی محکم بفهمون که از این رفتار بدت میاد واصلا درست نیس یعنی چی که بره بگه

توعم بهش بگو این رفتار درس نیس این مساعل بینه خودمونه دلیلی نداره همه بدونن

بهش بگو دوس داری من برم تمام چیزای تو رو به خانوادممم بگم

بهش بگو درسته خانوادته و هیچ وقت بد مارو  و نمیخوان ولی اونا میان مساعل خصوصیشون و بگن ؟

نه نمیگن  اگه این رفتار درستی بود که همه از زندگی هم خبر داشتیم چکار میکنن نمیکنن خواهشا نرو بگو که اگه یبار دیگه این رفتارو تکرار کنی میفهمم که برا حرفم ارزش واحترام قاعل نیستی 

ببین عزیزم یکم جدی باش باهاش تو این موضوع هنوز عقدیت بهش خیلی محکم بفهمون که از این رفتار بدت میاد ...

مرسی عزیزم از راهنماییت اره واقعا ازار دهندس درسته عقدیم و خونه خودمون نیستیم ولی اونا ریز ب ریز میدونن حتی لباسایی ک تنمه رو کدوم هدیه خریده واسم البته اونا الان ذوق میکنن برامون اما من احساس میکنم حریم شخصی ندارم انگار