2777
2789

از یه طرفم اعصابم خرابه

امروز قرار بود با دوستم برم همایش ،بعد از مدت زیادی میخواستیم با هم بریم بیرون ولی اینجوری شد😖

دوستمم فک کنم ازم ناراحت شد ،بهم گفت تو نازنازو و لوسی☹️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از وقتی دکتر رفتم اصلا درد ندارم فقط جای ۵ روز شده ۸ روز

چه قرصی مصرف میکنید9

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

چه قرصی مصرف میکنید9

من مشکل عفونت رحم و تنبلی تخمدان داشتم فلوکونازول داد واسه تنبلی هم سیبل داد به مدت ۶ ماه باید مصرف کنم ولی اصن درد ندارم و متوجه نمیشم پریود شدم

ینظر کاپ بزار منم با نوار اینجوری بودم همش درد زیاد راه نمیتونستم برم از وقتی کاپوت استفاده میکنم خی ...

چیزی حس نمیکنی؟

چه سایزی خریدی؟

جا گذاریش سخت نیست؟

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.