2777
2789
عنوان

رویای مهاجرت به امریکا🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 141 پست
خب چون بچه فامیلتون رد شد نتیجه گرفتی که پس به ایرانیا نمیدن؟؟ باید ببینی دلیل ریجکتیش چی بوده! بله ...

نمیدونم فامیل نزدیک نیستن ولی خب اینو که قبول دارید این چن ساله خیلیی سخت تر شده 

مشکل خاص یعنی چی؟ اکثر ایرانیا سالای پیش مهاجرت کردن الان من هرچی خبر مهاجرت میشنوم رفتن اروپا یا فوقش کانادا 

جان؟ البته اگه خوابم برد صب جواب میدم

اوکیه عزیزم راحت باش

من رشته م روانشناسیه رزومه م هم خوبه نسبتا،در مورد اپلای کردن حرف های ضدونقیض زیاد شنیدم اساتید خودمون میگن برای این رشته اصلا فاند نمیدن،اگر بدون فاند پذیرش بدن هم هرگز نمیتونی اونجا کارکنی بخاطر تفاوت فرهنگی وتنها راهش فرصت مطالعاتیه که بااون هم ویزای کوتاه مدت میدن

از طرفی دفتر های مهاجرتی میگن نه میشه فاند گرفت

شما اطلاعاتی دراین مورد دارید؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امریکا معمولا پارشیال فاند میده اما فول فاند نمیده برای کسیکه شرایط مالی نداره معمولا از کشورهای دیگ ...

اتفاقا برای دکترا اکثرا فول فاند میگیرن نه پارشیال

من تازه مستر بودم و صد در صد اسکالرشیپ داشتم

انقدر دانشگاه زیاد داره بلخره با شرتیط هر کس یه جا پیدا میشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مستقیم از ایران بخوای بری آمریکا سخته با وجود ترامپ هم شاید غیرممکن بشهشما اول برو اروپا اونجا یه مد ...

راهنمایی اشتباه نکن گل

چرا بدن؟ بچه فایملمون برا تحصیل اقدام کرد ردش کردن

حتما رزومه ی مناسب نداشته،یا فاند نداشته یا تمکن نداشته یا سوالات سفارت رو درست جواب نداده 

هزارتا دلیل میتونه داشته باشه

اینیکه شما میکین خیلی نادر هست به طور متوسط پزشک جراح چیزی بین سیصد تا چهارصد هزار دلار درآمد متوسط ...

مبلغ کمیه ؟

متوسط درامد هرامریکایی حدود ۶۰ هزار دلاره 

همین که گفتین ۵ برابر یک شهروند عادی هست 

آمار تجاوزهای جنسی توی آمریکا که خیلی بیشتر از بقیه کشور هاست و این از سریال هاشون هم مشخصه ، به کار ...

۱. آمار تو آمریکا خیلی شفاف ه و بدون سانسور، چیزی که تو خیلی از کشورها نمیشه بهش استناد کرد

۲. هر ایالت آمریکا به اندازه یک کشوره، انگار شما آمار ۵۰ کشور رو بخوای با یک کشور مقایسه کنی!

امریکا معمولا پارشیال فاند میده اما فول فاند نمیده برای کسیکه شرایط مالی نداره معمولا از کشورهای دیگ ...

اوهوم درسته

من با زبان جدید یاد گرفتن خیلی مشکل دارم وگرنه حتما به یه کشور دیگه مهاجرت میکردم به عنوان پل

فعلا دارم سعی میکنم‌ تحقیق کنم‌ببینم برای رشته ی روانشناسی امریکا فاند میده اصلا یانه