2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم در به در شم برم مشهد کار کنم سویت اجاره کنم

اهل کجایی که میخوای بری مشهد خودتو در به در کنی؟ دختر از این کارا نکن سنی نداری هنوز تو؛ نمیدونی تو جامعه چقد گرگ هست بیچاره میشی تو وانفسای جامعه ای که مردم اکثرا میخوان همدیگرو پاره پوره کنن

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
الان کجایی که نمیشه کار داشته باشی دختر تنها سخته بخدا با رو سیاهی برمیگردی بخدا اوضاع وحشتناک میشه ...

خانوادم دختر نیمزارن کار کنه بی غیرتی میدونن و فرار کنم نمیتونم توی تهران خابگا نمیدن ب مجرد ولی مشهد به همه میدن جا زیارتیه اصن ندادن میرم خابگا مشهد میمونم کاری ب کارت ندارن

تهرانم

نکن

فقط همین

هیچ آینده ی خوبی توی این کار منتظرت نیست 

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
خانوادم دختر نیمزارن کار کنه بی غیرتی میدونن و فرار کنم نمیتونم توی تهران خابگا نمیدن ب مجرد ولی مشه ...

نمیشه خیاطی یاد بگیری تو خونه خیاطی کنی درامدشم خوبه ها فکرتم مشغول میشه اونجوری تازه موقعیت های بهتری هم واسه ازدواج برات میان میری سر خونه زندگیه خودت

حالا چرا خودکشی یا چه فرار کاش اول مشکلت رو بگی

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
تهرانم

دختر خوب گفتم الان یه شهرستان دور افتاده ای که امکانات نداره برو خیاطی یاد بگیر فنی حرفه ای حتی مسجد ها هم کلاس دارن دیگه اونجا که کاریت ت

ندارن بری بعدم خیلی درامدش عالیه برو مستقل شو 

خانوادم دختر نیمزارن کار کنه بی غیرتی میدونن و فرار کنم نمیتونم توی تهران خابگا نمیدن ب مجرد ولی مشه ...

فکر میکنی جامعه برای یه دختر تنها امنه؟ هزاران هزار گرگ تو جامعه در کمین یه نفر مثل توهستن

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

فرار تهش میکنه تن فروشی یا قاچاق اعضا یا اعتیاد و کارتون خوابی و مرگ تو جوب

خودکشی هم اگر ناقص العقل و معلول نشی پرونده روانی برات درست میشه و هیچ وقت حتی نمیتونی کار درست حسابی پیدا کنی

زندگیت رو درست کن

لعنت به ذات و وجودت افغانی....