من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نمیدونم در به در شم برم مشهد کار کنم سویت اجاره کنم
اهل کجایی که میخوای بری مشهد خودتو در به در کنی؟ دختر از این کارا نکن سنی نداری هنوز تو؛ نمیدونی تو جامعه چقد گرگ هست بیچاره میشی تو وانفسای جامعه ای که مردم اکثرا میخوان همدیگرو پاره پوره کنن
درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
الان کجایی که نمیشه کار داشته باشی دختر تنها سخته بخدا با رو سیاهی برمیگردی بخدا اوضاع وحشتناک میشه ...
خانوادم دختر نیمزارن کار کنه بی غیرتی میدونن و فرار کنم نمیتونم توی تهران خابگا نمیدن ب مجرد ولی مشهد به همه میدن جا زیارتیه اصن ندادن میرم خابگا مشهد میمونم کاری ب کارت ندارن
درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
خانوادم دختر نیمزارن کار کنه بی غیرتی میدونن و فرار کنم نمیتونم توی تهران خابگا نمیدن ب مجرد ولی مشه ...
فکر میکنی جامعه برای یه دختر تنها امنه؟ هزاران هزار گرگ تو جامعه در کمین یه نفر مثل توهستن
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......