2777
2789
عنوان

چجوری شروع کنم درس بخونم

332 بازدید | 56 پست

یه مدت طولانی مثلا یه سال درس نخوندم فقط در حد پاسی خوندم الان میخوام شروع کنم درس بخونم چه توصیه هایی دارین که بیشتر نتیجه بگیرم ممنون میشم بگید هرچی که میدونین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به چی فک. میکنی برو برطرف کن.تاپیک آخرم رو ببین دشمنم رو نفرین کن دعای دسته جمعی میگیره

دیدم 

راستش درگیر عشق یه طرفه ام چجوری بهش فک نکنم؟ دوستمم هست نمیخام اصلا رابطه مون و قطع کنم

دانشجوعم

خوبه دیگه مرحله سخت کنکور رو گذروندی ،بشین مثل آدم بخون،به بعدش فک کن

اولش سخته شروع کنی،کافیه یه مدت درس بخونی روتین زندگیت میشه و عادت میکنی

اگه ذهنت مشغوله موقه درس خوندن اون چیزو رو کاغذ بنویس با خودت بگو بعد از درس بهش فک میکنم

بعدش میای میبینی اونقد هم مهم نبوده که ذهن تو رو مشغول کرده

این تکنیک رو خودم جواب داده

اگه دانشجویی و میخوای نمره ی خوب بگیری ،چند تا چیز میخوای

تاریخ امتحاناتو یادداشت کن ،جزوه های اون درسو آماده کن ،ویس استاد ،نمونه سوال 

یه دور جزوه رو رو خوانی کن اگه سر کلاس گوش ندادی تا دستت بیاد چی به چیه ،بعد بشین با ویس استاد گوش بده درسو ،من خودم اکثر اوقات رو دو ایکس گوش میدم ویسو ،جاهایی که مهمه رو استاد تاکید میکنه مشخص کن ،نمونه سوالاتم یه دور قبل از خوندن یه چک کن ،بعدش که خوندی برو سراغشون ،نزدیکای امتحانم جزوه رو بخون ...هر امتحانی رو اینجوری خوندم حتی سختا رو نمره ام خوب شده بود 🫠

تاریخ امتحانا رو هم چک کن که با برنامه بخونی .‌‌..تقسیم بندی کن مطالب رو 

🤍🩶🖤