2777
2789

یک روز قبل تخمک گذاری اقدام داشتم... آیا احتمال بارداری هست؟؟؟ روز تخمک گذاری و روز بعدش اقدام نداشتم

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله اسپرم زنده میمونه تو رحم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز دقیق تخمک گذاری رو که نمیشه تعیین کردهمیشه یه احتماله

من از ترشح متوجه میشم روز تخمک گذاریم چندمه.. و پریودی هامه منظمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانما کسی هست که یک روز قبل از دیدن ترشح تخمک گذاری اقدام داشته باشه و باردار شده باشه؟

عزیزم خیلی به اون ترشحه بسنده نکن من خودم به شخصه دو سه روز بعد از ترشح تخمک گذاری انجام شد

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهار ماهه اقدامم ... و باردار. نشدم خدا کنه این ماه بگیره..

گلم من دقیقا روزی ک پریودم تموم شد بعد این ک رفتم حمام شبش اقدام کردم و گرفت تو اون ماه هم همون ی شب رو اقدام داشتم 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

چهار ماهه اقدامم ... و باردار. نشدم خدا کنه این ماه بگیره..

انشاالله که باردار میشی به زودی ولی میتونی از کیت استفاده کنی برای اشخیص تایم تخمگ گذاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره احتمالش خیلی زیاده 

کلن خانم ها در روز تخمک گذاری یکم از لحاظ جنسی هایپر  میشن از روی این می تونی بفهمی لونا هم هست که بهت بگه روز تخمگ گذاریت کیه 

ولی کلن این سه روز بیشترین میزان احتمال بارداری رو داره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
عزیزم خیلی به اون ترشحه بسنده نکن من خودم به شخصه دو سه روز بعد از ترشح تخمک گذاری انجام شد

یعنی رفتی سونو دادی دکتر بهت گفت تخمک آزاد نشده؟ خب بازم خوبه چون امروز نشد اقدام کنیم.... کاش فردا تخمک آزاد بشه که لقاح انجام شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله که باردار میشی به زودی ولی میتونی از کیت استفاده کنی برای اشخیص تایم تخمگ گذاری

دیشب ترشح زیاد دیدم... به نظرت امروز برم کیت تخمک گذاری بخرم بزنم... نشون میده یا دیگه این ماه دیر شده برا تخت تخمک گذاری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیشب ترشح زیاد دیدم... به نظرت امروز برم کیت تخمک گذاری بخرم بزنم... نشون میده یا دیگه این ماه دیر ش ...

اره حتما بزن اگه خیلی پررنگ بود خط دوم یعنی تخمک هنوز ازاد نکردی ۱۲ساعت تکرار کن تا وقتی کمرنگ بشه اون موقع یعنی تخمک ازاد شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40