2777
2789

یمدت خیلی کوتاه چن وقت پیش با پسرهمسایمون تو رابطه بودم اما خب تهش دیدم زیاد نمیتونم دوسش داشته باشم و کات کردم و بلاکش کردم ، حالا چن روز پیش دیگه نمیخاستم تو لیست بلاکم باشه و چشمم ب آیدیش بخوره از بلاک درش آوردم ، چون آیدیش از قبل تو تلگرامم سرچ شده بود دیشب دیدم اونم از بلاک درم آورده ، چرا این کارو کرد؟ مریضه بنظرتون ؟ خیلی بچه و اشغاله

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دلیل مسحره ای واسه انبلاک اوردیاتفاقا من بلاک میکردم که ای دی طرف پیشنهاد نشه برام موقع سرچ

ن فقط واسه این بلکه من کسی رو تو بلاک نگه نمیدارم

لیست بلاکمو نشونت بدم خالیه خالیه

یا بلاک نمی‌کردی و یا وقتی بلاک کردی دیگه از بلاک درنمیاووردی الان اون این حرکت تو رو توجه به خودش ح ...

ولی دیگه هیچوقت قرار نیس باهاش ارتباط بگیرم یا پیام بدم

چون تمام وجودم عاشق ینفر دیگس ک مدت هاس تو زندگیم نیس😔

ولی دیگه هیچوقت قرار نیس باهاش ارتباط بگیرم یا پیام بدمچون تمام وجودم عاشق ینفر دیگس ک مدت هاس تو زن ...

اون که از ذهن تو خبر نداره

الان انبلاک تورو جور دیگه برداشت کرده 

تو همسایگی مواظب ابرو و شرافت خانواده و پدر مادرت باشکافیه این اقا به دو نفر بگه با فلانی دوست بودم ...

با شناخت بالای 10 سالی ک ازش دارم میدونم دهن لق نیست

پسر اروم و خوبیه اما من یکی دیگرو دوسدارم واسه همین قرار نیس هیچوقت دیگ باهم باشیم

خب اشتباه میکنی هزیزم اون الان فک کرده تو میخوای برگرده

جدی؟ ینی پسرا اینطوری فکر میکنن؟

چیکار کنم پس؟ چون نمیخام باهاش باشم یا فک کنه میخام برگردم 

جدی؟ ینی پسرا اینطوری فکر میکنن؟چیکار کنم پس؟ چون نمیخام باهاش باشم یا فک کنه میخام برگردم

تو الان فحشش هم بدی اونو توجه حساب میکنه

آره پسرا اینجورن 

دیگه هیچ کاری نکن که بدتر گند میزنی 

اون که از ذهن تو خبر ندارهالان انبلاک تورو جور دیگه برداشت کرده

اصلا حالم ب هم میخوره ک چرا دوسش داشتم و برام مهم بود چون چن ساله فکرم پیش یکی دیگس🫠

چیکار کنم فک نکنه میخام برگرده؟ چون اگرم برگرده قبولش نمیکنم دیگ