2777
2789
مشکل اینه هیچکدومو نبخشیدممن بیشتر از چیزی که باید رو شوهرم حساب کرده بودم من تو بچگی عاشقش شدم بدون ...

خب میخوای باهاش ادامه بدی باز؟ بچه داری؟

ادم جالب ،ناز و بامزه ای هستم.فعلا خدا حفظم کنه تا ببینم چی میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا ببینی شوهر بی غیرتش هم در جریانه یا نه؟🤦‍♀️🤦‍♀️

شاید اونم میدونه و باهاش زندگی میکنه مثل زنایی که خیانت شوهرو به روی خودشون نمیارن

ادم جالب ،ناز و بامزه ای هستم.فعلا خدا حفظم کنه تا ببینم چی میشه

از اون بدتر میدونید چیه ؟اینکه اون میدونه وقتی میبینمش حالم بد میشه دوباره به شوهرم پیام داده بود عذ ...

عزیزم اول از همه خواهش میکنم با شوهرت صحبت کن محکم و بهش حالی کن که یا این خانم کلا بلاک کنه یا همسرتون خطش عوض کنه

عزیزم اول از همه خواهش میکنم با شوهرت صحبت کن محکم و بهش حالی کن که یا این خانم کلا بلاک کنه یا همسر ...

بلاکه ولی دیگه برام اهمیت نداره همه چی تموم شدست

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
شاید اونم میدونه و باهاش زندگی میکنه مثل زنایی که خیانت شوهرو به روی خودشون نمیارن

آره بابا الان وضعیت مردهایی که زن خیانتاار دارن به مراتب بحرانی تر از مردهاس اینقدری که زیاد شدن نکبتها

یه ناخن میکارن و یه سیسی ژل تو لبا راه میوفتن دنبال شوهرهای مردم(البته بلانسبت بعضی خانمها که این کارا رو میکنن ولی محجوب هم هستن)

خدا منو بکشه من چطور زندگی کنم تازه ی روزه اگه چند سال بعدم داغون باشم چی 😔😔😔

الهی بگردم عزیزم یه روزه فهمیدی ؟

فقط یه چیز بهت بگم

روزایی میاد که از همه چی میبری خودتو بی پناه پیدا میکنی تو دنیا حرفمو یادت بمونه اون روزا خودتو نباز خب ؟

میگذره همه چی فقط خودتو نباز 

اون روزا تنها پناه آدم خداست فقط اونه که آرومت میکنه از هرچی بریدی از خدا نبر و ادامه بده

بلاکه ولی دیگه برام اهمیت نداره همه چی تموم شدست

خوب عزیزم شما باید بری مشاوره ..باید به خودت کمک کنی ‌‌..این اتفاق هیچ وقت فراموش نمیشه ..یا باید طلاق بگیری یا باید به خودت کمک کنی که کم کم بتونی حالت خوب کنی ..وقتی هم با اون مواجه میشی حق داری که حالت بد بشه ..اما تنها راهت اینه کلا از مرکز دید و توجه ات خارجش کنی ..

آره بابا الان وضعیت مردهایی که زن خیانتاار دارن به مراتب بحرانی تر از مردهاس اینقدری که زیاد شدن نکب ...

هیچکدوم اینارو نداشت زنه