2777
2789
بقیه بچه ها هم بچه آدمن😂 بچه هیولا که نیستن. خوب میتونی چند روز ببریش بعد به مربی بگی حواسش باشه و ...

خیلب ممنونم ازت   چقد خوب شد ک. نظر دادی یکم اروم شدم توکل بخدا فردا میبرم دعا کنید برام خوب پیش بره

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچتون عالیه گفتم الان میگی چهار پنج سالشه

استرس نداشته باش پسر دایی منم اینطور بود

رفت مهد روش باز شد

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

عزیزم حقیقتش پیامتو دیدم خیلی برای بچه‌م ناراحت شدم 

دوسال و نیمشه ولی کلا با اصوات منظورش رو می‌رسونه و اسمای اطرافیانشو بلده 

یا برای بچه‌ت خیلی وقت میذاری یا خیلی باهوشه 

مهد هم به نظرم مناسب نیست الان براش سنش خیلی کمه همین الانشم خیلی جلوتر از هم سن و سالاشه

ببرش پارک و خانه بازی 

نگرانیت بی مورد نیست حق داری منم پسرم ۵سالشه همش استرس دارم وقتی میفرستمش ولی بهتره ۴سال ب بعدبفرستی ...

وای. نمیدونم واقعا 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
عزیزم حقیقتش پیامتو دیدم خیلی برای بچه‌م ناراحت شدم دوسال و نیمشه ولی کلا با اصوات منظورش رو می‌رسون ...

بخدا که بچه رو تو این سن ببره مهد اصلا خوب نیست اونم چهار سال به بعد یه چیزی

اره متاسفانه هم ب زبان محلی هم فارسی و هم انگلیسی خب تو ی محیط سه زبانس دیگ

عزیزم انگلیسی رو ولش کن

چرا باید توی این سن بلد باشه?

از سن ده سال به بعد ببرش کلاس زبان

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

عزیزم اینجوریم که فک میکنید نیست شما میتونید تحقیق کنید بعد بهترین مهد رو ببرین من دخترم ۸ماهش بود مجبور شدم بزارمش مهد ولی ی تایم هایی میرفتم بهش سر میزدم و از روحیات بچه مشخصه میشه که اونجا بهش خوش گذشته یا ن، میتونید اصلا تا با محیط آشنا بشه یک یا دوهفته ساعتی بزارین 

بخدا که بچه رو تو این سن ببره مهد اصلا خوب نیست اونم چهار سال به بعد یه چیزی

اره دیگه میگم

تا سه سال بره پارک برای بهتر شدن روابط اجتماعیش

چهار سال به بعد بره مهد که بتونه از پس خودش بر بیاد 

اگه اتفاقی هم افتاد بتونه بیاد بگه